Ekonomiassistent

Vi söker en Ekonomi-
assistent till Powder-Trans
kundreskontra.

Beskrivning:

Din främsta uppgift kommer vara att skapa fakturor för våra kunder, underlaget kommer från dina medarbetare som styrt fordonen i vårt moderna ERP system. Prissättningen är långt automatiserad och din tid går till att se att allting blir rätt.  Du kommer att ha koll på kundfordringar och matcha reskontra, samt andra uppgifter på ekonomiavdelningen.

I Landskrona arbetar du med ett tight team med 7 medarbetare på kontoret. Dessutom har du erfarna kolleger på huvudkontoret i Lundo, Finland. Din närmaste kollega är Ekonomiansvarig för Sverige och du rapporterar till CFO i Finland.

Du kommer att arbeta med industrins vassaste verktyg, på ERP sidan kör vi SoloPlan och Mapon medan ekonomihanteringen sköts via Procountor.

Hos den sökande uppskattar vi:

Vi hoppas att du trivs med siffror och att du har en grundutbildning i ekonomi. Antagligen har du några års erfarenhet i arbetslivet och är kapabel att arbeta självständigt samt med dina kolleger. Förutom svenska behöver du kunna engelska. Du är flexibel, engagerad och prestigelös samt tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vi tror också att du är en serviceinriktad och positiv person som trivs med utmaningar och har nära till skratt.

Övrigt:

Vi erbjuder dig en fast heltidstjänst i ett familjeföretag. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och det är möjligt att vi avancerar med potentiella sökande redan under ansökningsperioden. För ytterligare information om tjänsten, kontakta CFO Oscar Strang på telefonnummer +358 415273776.

Vänligen skicka din ansökan och CV senast den 10 september 2023 till oscar.strang@powder-trans.fi om du är intresserad av tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!

Powder-Trans är ett finländskt familjeägt företag, grundat år 1972. Företaget har genom åren vuxit från ett enmansföretag till att idag vara ett av Nordens största företag inom pulvertransporter. Vårt främsta verksamhetsområde är Norden men vi verkar också i de baltiska länderna och i Centraleuropa. Med en lång gedigen erfarenhet samt med en modern fordonspark kan vi svara på även de mest avancerade behoven av granulat- och pulvertransporter. Koncernens omsättning är 34 m€, och vi har 220 anställda och 120 fordonskombinationer.