Taloushallinnon assistentti

Tietoa tehtävästä

Taloushallinnon assistentti

Haemme Powder-Trans Ab Oy Liedon pääkonttorille ammattitaitoista taloushallinnon assistenttia monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

Powder-Trans on vuonna 1972 perustettu suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Pohjoismaat on päätoimialueemme, mutta teemme kuljetuksia myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Konsernin liikevaihto on 34 m€, henkilöstöä on 220 ja ajoneuvoyhdistelmiä 120 kpl. Lue lisää meistä: www.powder-trans.fi

Kuvaus:

Tehtäviisi kuuluu laskutus, myyntireskontran hoitaminen, sekä muun taloushallinnon tiimin avustaminen. Tehtäväkenttää voidaan sopeuttaa hakijan osaamiseen. Päivittäisessä työssäsi käytät alan moderneimpia ohjelmistoja, Soloplan-ohjelmaa laskutuksessa, Procountor kirjanpito-ohjelmaa sekä Microsoft Officen ohjelmia. Pääset ammentamaan oppia osaavan myynnin kontrollerimme rinnalla. Raportoit talousjohtajalle. Työ tapahtuu pääosin viihtyisissä tiloissamme Liedossa.

Arvostamme hakijassa:

Toivomme hakijalta taloushallintoalan soveltuvaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta työelämästä. Viihdyt numeroiden parissa, omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme oma-aloitteista ja täsmällistä työotetta. Ruotsin- ja englanninkielen osaamisesta on etua. 

Muuta:

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn vuoden 2024 loppuun perheyrityksessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja arvostamme mahdollisuutta aloittaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Oscar Strang p. 041-527 3776.

Jos kiinnostuit, toimithan nopeasti ja lähetä CV sekä hakemus 01.10.2023 mennessä: oscar.strang@powder-trans.fi