Kuljetukset

Toimituksien aikataulut pitävät koko Pohjoismaissa.​

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista jauhekuljetusalan palvelua kuljetusten suunnittelusta, valmistelusta ja toteutuksesta aina jälkitoimenpiteisiin asti sisältäen myös vaarallisten aineiden ADR-kuljetukset. Kuljettajamme ovat koulutettuja ja kielitaitoisia ammattilaisia.

Hyödynnämme nykyaikaisimpia tietojärjestelmiä korkean laadun ja tehokkaiden kuljetusten varmistamiseksi toiminnan kaikissa vaiheissa. Asiakas saa aina puhtausvaatimukset täyttävän kuljetuksen, sillä kaluston säiliöt puhdistetaan vaatimusten mukaan lastien jäljiltä.

Kuljetuksen valmistelu aloitetaan tekemällä tarvekartoitus yhdessä asiakkaan kanssa. Powder-Trans laatii asiakkaan tarpeita ja kuljetuksen erityispiirteitä vastaavan tarjouksen. Kun sopimus on solmittu, asiakkaallemme määritelty henkilökohtainen kuljetussuunnittelija vastaa tilausten toimittamisesta sopimuksen mukaan.

Hoidamme laitteiden puhdistuksen, kuorman lastaamisen, kuljetuksen ja purkamisen. Tieto kuorman saapumisesta perille siirtyy automaattisesti jälkiraportointiin ja laskutukseen.