Powder-Trans ottaa käyttöön uuden tyhjiöperävaunun

Ajankohtaista, Uncategorized

Powder-Trans ottaa käyttöön uuden tyhjiöperävaunun

Powder-Trans ottaa vuoden 2024 alussa käyttöön täysin uudenlaisen, erikoisrakenteisen säiliönsä ansiosta alipainetta kestävän tyhjiöperävaunun. Uusi perävaunu mahdollistaa sekä lastin imemisen säiliöstä alipaineella sekä puhaltamisen säiliöön.

Valtaosa markkinoilla käytettävistä jauhekuljetussäiliöistä tyhjennetään paineella ja täytetään puhaltamalla paineella tai muuten täyttämällä kuormattavat aineet säiliöön. Tavanomaiset sekä alta purkaavat että kippaavat säiliöt kestävät ainoastaan ylipainetta. Powder-Trans laajentaa uudella trailerillaan tarjontaansa.

Nyt lasti voidaan tarvittaessa imeä alipaineella perävaunuun ja esimerkiksi sen jälkeen puhaltaa siiloon. Tämä vaihtoehtoon melko harvinainen, mutta tällaiselle palvelulle on kysyntää ja Powder-Trans voi nyt uuden tyhjiöperävaununsa ansiosta vastata tähän tarpeeseen ensi vuoden alusta alkaen.

Sen lisäksi, että uusi tyhjiöperävaunu täyttää asiakkaiden erikoistarpeet, se on yksi esimerkki Powder-Transin panostuksista ympäristöystävällisiin ratkaisuihin toiminnassaan. Uusi traileri vastaa lisääntyneeseen tarpeeseen kierrättää materiaalia ja minimoida sen hukkakäyttöä. Powder-Transin tyhjiöperävaunu eroaa tavallisista imuautoista, koska se on täydellisesti puhdistettavissa kuljetusten välillä ja sopii siksi useimpiin kuljetuksiin hiekasta ja kalkista muovituotteisiin. Se tekee ajoneuvosta ainutlaatuisen.

Erikoisvalmisteisen, uuden tyhjiöperävaunun on valmistanut saksalainen Feldbinder. Perävaunu kestää lisävahvisteiden ansiosta alipainetta. Muilta osin on kyse erikoistekniikasta ja -varustelusta. Ajoneuvossa on paljon erilaisia suodattimia ja erilainen kompressori sekä muita varusteita, jotka mahdollistavat sekä puhallus- että imutoiminnot.

Ajoneuvokanta täydentyy myös uudella optimoidulla moniosastoisella ajoneuvolla

Powder-Trans on vuoden 2023 alusta alkaen lisännyt moniosastoisten jauhekuljetusajoneuvojensa määrää Ruotsissa. Uusi ajoneuvoyhdistelmä mahdollistaa sekä joustavammat että ympäristöystävällisemmät kuljetukset.

Powder-Trans voi uuden ajoneuvoyhdistelmän ansiosta tarjota entistä joustavammin asiakkailleen myös pienempien lastien ja volyymien kuljetuspalveluja. Kun säiliövaunussa ja autossa on useampia osastoja, Powder-Trans voi lastata ja kuljettaa useampia pieniä toimituksia samalla kertaa tai eri asiakkaille tai asiakkailta reitin varrella, jolloin säästetään aikaa ja resursseja.

Moniosastoiset ajoneuvot merkitsevät asiakkaille suurempaa joustoa, koska kuljetus voi käsittää pienempiä eriä eri materiaaleja tai saman tuotteen erilaatuisia eriä, jotka on erotettava toisistaan. Kaikki tehdään yhdellä ja samalla ajoneuvoyhdistelmällä, vaikka toimitukset noudetaan tai viedään yhdelle tai useammalle asiakkaalle.

Ajoneuvoyhdistelmä on varustettu vaakajärjestelmällä ja kuormien lastaus- ja purkutoimenpiteiden kauko-ohjauksella.

Powder-Transilla on jo ennestään joitakin moniosastoisia ajoneuvoja Ruotsissa, mutta uudessa ajoneuvoyhdistelmässä on useampia osastoja ja kaikenkattava vaakajärjestelmä. Ruotsissa nyt käyttöön otettava uusi ajoneuvoyhdistelmä lisää kuljetuskapasiteettia ja laajentaa palveluvalikoimaa entisestään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.