Yleisesti

Powder-Trans on Carl-Johan Blomqvistin vuonna 1972 perustama suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Pohjoismaat on päätoimialueemme, mutta teemme kuljetuksia myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Pitkän kokemuksemme ja jatkuvasti uudistuvan kaluston ansiosta pystymme vastaamaan vaativiinkin rae- ja jauhemaisten aineiden kuljetustarpeisiin.

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme toimittaa kuorman perille sovitun aikataulun mukaisesti. Nykyaikainen myös kaikki ympäristönormit täyttävä kuljetuskalustomme täydentyy kattavalla sopimusliikennöitsijöiden ja alihankkijoiden verkostolla. Käyttämällä omia sekä sopimusliikennöitsijöittemme ja alihankkijoittemme ajoneuvoja voimme joustavasti hoitaa toimituksia myös tiukalla aikataululla.

Yrityksen arvot

  • asiakaslähtöinen asiakaspalvelu
  • henkilökunnan kehitys ja hyvinvointi
  • työturvallisuus
  • ympäristötietoisuus
  • innovatiivisuus

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Pyrimme täyttämään myös sellaiset toivomukset, joita muut eivät ehkä pysty ratkaisemaan. Seuraamme aikaamme ja kehitämme palvelujamme sekä toimintatapojamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkailemme mahdollisimman toimivan ja tehokkaan kuljetusketjun.