Allmänt

Powder-Trans är ett finländskt familjeägt företag, grundat år 1972 av Carl-Johan Blomqvist. Företaget har genom åren vuxit från ett enmansföretag till att idag vara ett av Nordens största företag inom pulvertransporter. Vårt främsta verksamhetsområde är Norden men vi verkar också i de baltiska länderna och i Centraleuropa. Med en lång gedigen erfarenhet samt med en modern fordonspark kan vi svara på även de mest avancerade behoven av granulat- och pulvertransporter.

Vår yrkesskickliga och skolade personal kör er last enligt den tillsammans överenskomna tidtabellen. Vår moderna fordonspark, som också fyller alla miljönormer och krav, kompletteras av ett stort nät avtalstrafikanter och underleverantörer. Genom att använda oss av både egna och avtalstrafikanters och underleverantörers fordon kan vi flexibelt sköta leveranserna även med en stram tidtabell.

Företagets värderingar är följande:

  • kundorienterad betjäning
  • personalens utveckling och välbefinnande
  • arbetssäkerhet
  • miljötänkande
  • innovativitet

En nöjd kund är för oss en hederssak. Vi uppfyller även önskemål som andra förmodligen inte kan lösa. Vi håller oss uppdaterade och utvecklar ständigt våra tjänster för att kunna erbjuda kunderna en så välfungerande och effektiv transportkedja som möjligt.