Tyhjiöperävaunu

Powder-Trans on ottanut käyttöön täysin uudenlaisen, erikoisrakenteisen säiliönsä ansiosta alipainetta kestävän tyhjiöperävaunun. Uusi perävaunu mahdollistaa sekä lastin imemisen säiliöstä alipaineella sekä puhaltamisen säiliöön.

Powder-Trans laajentaa uudella trailerillaan tarjontaansa. Nyt lasti voidaan tarvittaessa imeä alipaineella perävaunuun ja esimerkiksi sen jälkeen puhaltaa siiloon. Tämä vaihtoehtoon melko harvinainen, mutta tällaiselle palvelulle on kysyntää.

Sen lisäksi, että uusi tyhjiöperävaunu täyttää asiakkaiden erikoistarpeet, se on yksi esimerkki Powder-Transin panostuksista ympäristöystävällisiin ratkaisuihin toiminnassaan. Uusi traileri vastaa lisääntyneeseen tarpeeseen kierrättää materiaalia ja minimoida sen hukkakäyttöä. Powder-Transin tyhjiöperävaunu eroaa tavallisista imuautoista, koska se on täydellisesti puhdistettavissa kuljetusten välillä ja sopii siksi useimpiin kuljetuksiin hiekasta ja kalkista muovituotteisiin. Se tekee ajoneuvosta ainutlaatuisen.

Erikoisvalmisteisen, uuden tyhjiöperävaunun on valmistanut saksalainen Feldbinder. Perävaunu kestää lisävahvisteiden ansiosta alipainetta. Muilta osin on kyse erikoistekniikasta ja -varustelusta. Ajoneuvossa on paljon erilaisia suodattimia ja erilainen kompressori sekä muita varusteita, jotka mahdollistavat sekä puhallus- että imutoiminnot.