Uudella strategialla kohti tulevaa

Ajankohtaista

Uudella strategialla kohti tulevaa

Powder-Trans -konserni on laatinut uuden, vuoteen 2030 ulottuvan toimintastrategian. Powder-Trans jatkaa tulevan kuuden vuoden aikana yhteistyössä teidän kaikkien kanssa menestyksekästä kehitystään. Tavoitteemme on olla myös 2030-luvulla johtava jauhekuljetusalan yritys Pohjoismaissa ja merkittävä toimija kaikkialla Euroopassa.

Powder-Transin omistajat ovat tämän kehitystyön tukemiseksi päättäneet myös laaja-alaistaa konsernin hallituksen osaamista suomalaisella ja ruotsalaisella asiantuntijavahvistuksella. Lisäksi olemme uudistaneet operatiivista organisaatiotamme maajohtajilla Suomessa ja Ruotsissa. Voimme muutosten ansiosta lisätä entisestään asiakaslähtöisyyttämme kaikessa toiminnassamme.

Löydätte kaikesta tästä ja Powder-Transin toiminnasta vuonna 2023 lisätietoja vastajulkaistun TEAM-lehtemme pääkirjoituksesta ja artikkeleista. E-lehtemme on luettavissa täällä tai paperilehdestä, joka on toimitettu postitse ennen joulua kaikille asiakkaillemme, tavarantoimittajillemme, henkilökunnalle sekä muille yhteistyökumppaneillemme.

Kiitos tästä vuodesta! Oikein Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille!

Fredrik Blomqvist

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.