Normaalisti kohti kesää

Ajankohtaista

Normaalisti kohti kesää

Vuoden 2020 ensimmäinen puolisko alkaa lähestyä loppuaan ja usein niin kaivattu kesä tekee tuloaan kauniin ilman kera ainakin suuressa osassa maata. Ensimmäinen vuosipuolisko on ollut hyvin poikkeuksellinen johtuen koronakriisistä, joka on muuttanut yhteiskuntaa lähes joka maassa. Kuljetusalalle vaikutukset ovat olleet kovin vaihtelevia. Henkilöliikenteelle koronakriisi on aiheuttanut useimmille koko toiminnan pysähtymisen. Tavaraliikenteessä vaikutukset ovat olleet vaihtelevampia, joillekin suorite on merkittävästi vähentynyt, kun taas useimmilla sektoreilla ovat kuljetusvolyymit pysyneet lähes normaalilla tasolla ja jopa lisääntyneet tietyillä aloilla. Bulk-kuljetuksissa ja Powder-Trans-konsernilla taso on ollut lähes normaali ja olemme voineet ylläpitää normaalia toimintaa.

 

                      Varmistaaksemme henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuuden ja terveyden olemme jo kriisin alusta alkaen suorittaneet huomattavan määrän toimenpiteitä, jotka jatkuvat edelleen. Konttorihenkilökunnan etätyö, fyysisten kontaktien minimoiminen kuljettajien työssä asiakkaiden luona, etäpalaverit yhteistyökumppaneiden kanssa ja kaikkien korostettu käsi- ym. hygienia jne. tässä tavoitteessa tärkeässä asemassa. Tämän päivän tilanteesta katsoen olemme onnistuneet tässä hyvin koska n. 200 henkilökuntamme jäsenen joukossa ei ole ollut ainuttakaan tautitapausta. Asiakaspalautteen perusteella olemme onnistuneet ylläpitämään kaikin tavoin palvelutasomme ja toimitusvarmuutemme on ollut tavanomaisella tasolla, ja kaikki on sujunut normaalisti ilman ongelmia. Kiitos tästä kuuluu kaikille, niin henkilökunnalle, kuljettajille ja yhteistyökumppaneille kuin asiakkaillekin!

 

                      Lähes kaikki tapahtumat ja kokoontumiset on peruttu koronakriisin johdosta ja niin kävi myös suunnitellulle uuden laajennettujen varasto- ja huoltotilojemme avajaisille Liedossa. Se ei kuitenkaan ole estänyt meitä ottamasta niitä käyttöömme parantaaksemme ja monipuolistaaksemme palvelujamme. 2200 m2 laajentuneiden varastotilojen lisäksi on myös tullut 600 m2 tilaa lisää omalle korjaamollemme. Suuremmalla varastokapasiteetilla voimme tarjota lisää varastointipalveluja asiakkaillemme.

 

                      Meillä on nyt entistäkin enemmän kapasiteettia vastaanottaa tavaraa varastollemme asiakkaiden aikataulujen ja toivomusten mukaan. Eräänä uuden varaston etuna on parantunut kykymme ottaa vastaan suurempia yksikkökuormia esim. konttitoimitusten muodossa. Nyt meillä on myös aikaisempaa paremmat mahdollisuudet tarjota tuotteiden varmuusvarastointia. Ympäristönäkökohdat on myös entistä paremmin huomioitu. Myös tehokas lajittelu, kierrätys ja jätteidenkäsittely kuten myös tyhjien suursäkkien pakkaaminen ja palauttaminen asiakkaan niin halutessa on huomioitu hallin suunnittelussa.

 

                      Pitkäjänteinen työmme ympäristön hyväksi on jatkunut vuonna 2020 ja olemme lisänneet vaihtoehtoisten polttoaineiden käyttöä ja myös ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja autojemme polttoaineeksi. Kiinteistöjen osalta jatkuva panostuksemme ympäristöasioihin pitää sisällään konttoriin ja korjaamon asennetut ilmalämpö- ja ilmavesipumput energiatehokkuuden parantamiseksi. Tuotamme yli 40% sähkönkulutuksestamme omalla aurinkoenergialla. Olemme myös sitoutuneet Operation Clean Sweep’iin, joka on kansainvälinen ohjelma muoviraaka-aineiden toimitusketjun kehittämiseksi ja niiden käsittelystä aiheutuvien ympäristöhaittojen minimoimiseksi

 

                      Uuden hallin vihkiäisasiaan palaamme myöhemmin koronaviruksen toivottavasti rauhoituttua ja kun voimme taas palata kaikilta osin normaaliin toimintaan. Myös ennen sitä asiakkaamme ovat tietysti tervetulleita tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Ottakaa yhteyttä niin järjestämme tapaamisen ja tilojen esittelyn. Tervetuloa Lietoon Teille sopivaan aikaan!

 

                      Markkinatilanne tällä hetkellä vaikuttaa tyydyttävältä, kun luultavasti saamme taas avoimemman yhteiskunnan koronakriisin himmentämän tilanteen jälkeen. Näin vuoden jälkipuoliskostakin muodostuu hyvä koko alalle eikä vähiten Powder-Transille. Tulemme loppuvuonna aloittamaan uusia merkittäviä kuljetussopimuksia, joita olemme sopineet joidenkin uusien asiakkaidemme kanssa. Ja varmistaaksemme sellaisen toimintamme tason, jota asiakkaamme ovat arvostaneet valitessaan meidät toimittajakseen tulemme tekemään kaikkemme, jotta he olisivat yhtä tyytyväisiä kuin nykyiset asiakkaamme sopimuksen edellyttämällä tavalla.

 

                      Huolimatta tästä poikkeuksellisesta ajasta ja monilla tavoin erilaisesta kesästä haluamme toivottaa asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme hyvää kesää. Nyt kun osa tapahtumista ja tapaamisista, joista on ollut tapana kesäisin nauttia, jää pois, voimme keskittyä entistä paremmin nauttimaan kauniista Pohjolan luonnosta, joka meitä ympäröi.

 

Nautitaan yhdessä kesästä!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.