Powder-Trans vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Ajankohtaista

Powder-Trans vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa

Powder-Trans vahvistaa Ruotsin-organisaatiota uudella operatiivisen johtamisen tehtävällä. Operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Michael Stertman, joka on vastuussa tietyistä asiakas-kontakteista, henkilöstöstä, koulutuksesta ja teknologiasta yrityksen sisällä.

     Stertmanin työnantaja on Powder-Transin ruotsalainen tytäryhtiö BulkTEAM. BulkTEAMin paikallisjohtaja Lars-Åke Büchau jatkaa nykyisessä tehtävässään Dalbyn yksikön johtajana ja vastaa edelleen myynnistä, palveluista ja asiakaskontakteista.
     Stertman on toiminut aktiivisesti kuljetusalalla vuodesta 2003 lähtien muun muassa säiliöauton kuljettajana, jauhekuljetus-projektien logistiikkapäällikkönä ja Swerock AB:n jauhekuljetusten johtajana. Stertman raportoi BulkTEAM:in toimitusjohtajalle Fredrik Blomqvistille, joka myös on emoyhtiö Powder-Trans:in toimitusjohtaja. Michael Stertmanin toiminta-alue on koko Ruotsi ja hänen sijaintipaikka on Keski-Ruotsissa.
     Uusi nimitys antaa meille mahdollisuuden nostaa työturvallisuus ja toimintamme laatu entistä korkeammalle tasolle, toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist sanoo ja toivottaa Michael Stertmanin tervetulleeksi Powder-Trans tiimiin.

 

Michael Stertman (oikealla) vieraili Powder-Trans:in pääkonttoirssa Liedossa yhdessä Lars-Åke Büchau:n
(toinen oikealta) kanssa. Fredrik Blomqvist (vasemmalla)
ja Juha Hietakari toimivat isäntinä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.