Organisationen förstärks i Sverige

Nyheter

Organisationen förstärks i Sverige

Powder-Trans förstärker organisationen
i Sverige genom en ny tjänst för den operativa ledningen. Michael Stertman
blir operativ chef med ansvar för en del kundkontakter, personal, skolning och teknik inom företaget.

     Michael Stertman kommer att arbeta för Powder-Trans svenska dotterbolag BulkTEAM. BulkTEAMs platschef, Lars-Åke Büchau, fortsätter i sin nuvarande roll som platsansvarig för enheten i Dalby samt ansvarar som tidigare för försäljning, tjänster och kundkontakter.
     Michael Stertman har varit verksam i transportbranschen sedan år 2003, bland annat som bulkbilschaufför, logistikansvarig för projektbulktransporter, och som platschef för Swerock AB:s bulktransporter. Stertman kommer att rapportera till BulkTEAMs vd Fredrik Blomqvist, som också är vd för moderbolaget Powder-Trans Ab Oy. Michaels verksamhetsområde är hela Sverige utifrån en stationering i Mellansverige.
     – Med den nya tjänsten kommer vi förstärka verksamheten i Sverige ytterligare. Nyanställningen kommer att ge oss möjlighet att öka arbetssäkerheten och kvaliteten i vår verksamhet till en ännu högre nivå, säger Blomqvist och välkomnar Michael till Powder-Trans teamet.

Michael Stertman (längst t.h.)
besökte tillsammans med
Lars-Åke Büchau (andra fr.h.)
Powder-Trans huvudkontor
i Lundo med från vänster
Fredrik Blomqvist och Juha
Hietakari som värdar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.