Powder-Trans vahvistaa myyntiä

Ajankohtaista

Powder-Trans vahvistaa myyntiä

Powder-Trans on perustanut avainasiakkaiden myyntipäällikön viran. Robin Rosenberg, 33, joka aikaisemmin on toiminut kuljetussuunnitelijana konsernissa, on nimitetty uudeksi Key Account Manageriksi. Hän astui virkaan 1.3.2021.

Powder-Transin tj Fredrik Blomqvist toivottaa Robin Rosenbergin tervetulleeksi uuteen tehtävään, josta hänellä on monivuotisen kuljetussuunnittelijan ominaisuudessa jo hyvä käsitys. Monet asiakassuhteet ovat myös Robinille ennestään tuttuja ja hänellä on vakaa tietämys yrityksen koko asiakaspiiristä, Fredrik Blomqvist lisää. 

 

Kuuden antoisan vuoden jälkeen kuljetusjohdossa on jännittävää päästä uusiin tehtäviin alalla jolla joka päivä tuo mukanaan jotain uutta, Robin Rosenberg toteaa. Kokonaisuuden tarkastelu uudesta näkökulmasta ja yhteistyön syventäminen sekä olemassa olevien, että uusien asiakkaiden kanssa tulee olemaan sekä kiintoisaa että haastavaa, hän vakuuttaa. 

 

Kuljetussuunnittelija Cenneth Vesalainen ottaa hoitaakseen Robinin aiemmat tehtävät kansainvälisten kuljetusten kuljetussuunnittelijana. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.