Powder-Trans förstärker försäljningen

Nyheter

Powder-Trans förstärker försäljningen

Powder-Trans koncernen har inrättat en tjänst som försäljningschef för nyckelkunder. Robin Rosenberg, 33 år, som tidigare varit transportplanerare i koncernen, har utnämnts till ny Key Account Manager. Han har tillträtt den nya tjänsten från 1.3.2021.

Powder-Trans vd Fredrik Blomqvist hälsar Robin Rosenberg välkommen i den nya uppgiften som han i egenskap av mångårig transportplanerare har en god insyn i. Många kundrelationer är även från tidigare bekanta för Robin och han har en gedigen kunskap om bolagets hela kundkrets, tillägger Fredrik Blomqvist. 

 

Efter sex givande år i transportledningen är det spännande att ta itu med nya uppgifter i en bransch där varje dag hämtar med sig något nytt, konstaterar Robin Rosenberg. Det ska bli både intressant och utmanande att se helheten från en ny synvinkel och att fördjupa samarbetet med både existerande och nya kunder, poängterar han. 

 

Transportplanerare Cenneth Vesalainen kommer att ta över Robins tidigare uppgifter som transportplanerare för internationella transporter. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.