Powder-Trans julkaisee esittelyfilmin

Ajankohtaista

Powder-Trans julkaisee esittelyfilmin

Powder-Trans Group on tuottanut esittelyelokuvan, joka tulee saataville sekä yhtiön verkkosivuilla että sosiaalisessa mediassa. Elokuva kertoo sekä bulk-kuljetusten arjesta että Powder-Trans-yhtiöstä ja yrityksen palvelutarjonnasta. Lisäksi se antaa käsityksen kuljettajien ja muiden työntekijöiden työstä.

     Tuotanto alkoi viime talvena ja on nyt valmis lanseeraukseen. Filmi on tehty sekä useiden ulkopuolisten kumppaneiden filmimateriaalista että yhtiön oman kuvaajan Pontus Eggertin filmaamista aineistosta. Suunnittelusta sekä käsikirjoitus- ja tuotannonhallinnasta vastaa Sture Holm HolmMediaData Oy:stä ja editoimisesta Pixaton Oy. Elokuvasta on tehty kolme kieliversiota, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.