Powder-Trans lanserar presentationsfilm

Nyheter

Powder-Trans lanserar presentationsfilm

Powder-Trans koncernen har producerat en presentationsfilm som kommer att finnas tillgänglig på såväl företagets hemsida som på sociala medier. Filmen berättar om både vardagen inom bulktransporter och företaget Powder-Trans, liksom företagets serviceutbud. Därtill ger den en inblick i chaufförernas och de övriga anställdas arbetsuppgifter.

     Produktionen inleddes senaste vinter och är nu färdig för lansering. Filmen är gjord med filmmaterial av ett flertal externa samarbetspartners såväl som av företagets egna filmare Pontus Eggert. För planeringen och manuskriptet samt produktionsledningen svarar Sture Holm från Oy HolmMediaData Ab och redigeringen är gjord av Pixaton Oy. Filmen är gjord i tre språkversioner: svenska, finska och engelska. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.