Ruotsin organisaatiorakennetta muutetaan

Ajankohtaista

Ruotsin organisaatiorakennetta muutetaan

Powder-Transin Ruotsin organisaatiorakennetta muutetaan. Organisaatiomuutoksessa myynti, hallinto ja palvelutuotanto saavat osittain uuden johdon. Muutos on käynyt ajankohtaiseksi myös sen johdosta, että Powder-Trans AB:n toiminnat nyt hoidetaan uudesta Landskronan toimisto-, terminaali- ja varastoyksiköstä sekä Tukholman Knivstan konttorista käsin.

 

 Landskronan uudeksi paikallispäälliköksi nimitetään Rickard Haglund (vasemmalla kuvassa). Rickard on työskennellyt Powder-Trans Sweden AB:n ja sen edeltäjäyrityksen palveluksessa kymmenen vuotta, viimeksi Ruotsin kuljetusten kuljetussuunnittelijana. Hän seuraa tehtävässä Lars-Åke Büchauta, joka siirtyy projektipäällikön tehtävään vastuualueenaan Landskronan varastotoimintojen kehittäminen. 

Michael Stertman (oikealla kuvassa) vastaa uudessa organisaatiossa myyntipäällikkönä avainasiakasmyynnistä Ruotsissa. 

Robin Rosenberg vastaa myyntipäällikkönä avainasiakasmyynnistä Suomessa ja kansainvälisesti. 

Uusi organisaatio ja nimitykset astuvat voimaan 1.1.2022. 

Rickard Haglund ja Michael Stertman nimitetään organisaatiouudistuksen yhteydessä myös Powder-Trans -konsernin johtoryhmän jäseniksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.