Verksamheten i Sverige omorganiseras

Nyheter

Verksamheten i Sverige omorganiseras

Verksamheten inom Powder-Trans svenska verksamhet omorganiseras. Med omorganiseringen kommer försäljningen, administrationen och produktionen av tjänsterna få delvis ny ledning. Förändringen har aktualiserats även av att verksamheten inom Powder- Trans Sweden AB nu sker från nytt kontor, terminal och lager i Landskrona samt ett kontor i Knivsta i Stockholm.

Till ny platschef i Landskrona utnämns Rickard Haglund (till vänster på bilden). Rickard har varit anställd i Powder-Trans Sweden och dess tidigare bolag i tio år och arbetade senast som trafikplanerare för de svenska transporterna. Tidigare platschefen Lars-Åke Büchau övergår till en tjänst som projektchef med ansvar för utvecklingen av lagerverksamheten i Landskrona. 

Michael Stertman (till höger på bilden) kommer i den nya organisationen ha ansvar för försäljningen i Sverige i egenskap av försäljningschef för nyckelkunder i landet. 

Försäljningschef för nyckelkunder i Finland och internationellt är Robin Rosenberg. 

Den nya organisationen och utnämningarna träder i kraft 1.1.2022. 

I samband med att den nya organisationen införs tillträder Rickard Haglund och Michael Stertman även som medlemmar i Powder-Trans koncernens ledningsgrupp. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.