Powder-Trans järjestää avoimien ovien päivän 

Ajankohtaista

Powder-Trans järjestää avoimien ovien päivän 

Bulk-logistiikkakonserni Powder-Trans järjestää yrityksen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi perjantaina 6. toukokuuta avoimien ovien päivän päätoimipaikassaan Liedossa. Yleisö toivotetaan klo 14 alkaen tervetulleeksi tutustumaan Powder-Transin terminaaliin, varastoon ja toimistoon osoitteessa Eteläkaari 8, Lieto. Luvassa on musiikkiohjelmaa, opastettuja kierroksia, joilla kerrotaan yrityksen toiminnasta ja ajoneuvonäyttely, jossa voi tutustua sekä nykyaikaisiin bulk-ajoneuvoihin että veteraaniautoihin.

     Toukokuun alkupäivinä järjestettävät juhlallisuudet kestävät kolme päivää. Ohjelmassa on näyttely, yritysesittelyjä, musiikkia ja muuta ohjelmaa yrityksen terminaalissa, varastolla ja toimistossa Liedossa. Asiakkaille, tavarantoimittajille ja muille sidosryhmille järjestetyn vierailupäivän jälkeen Powder-Trans toivottaa nyt kaikki yrityksestä kiinnostuneet tervetulleiksi Lietoon.
     Yrityksen 50-vuotiseen toimintaan kiinnitetään juhlavuonna huomiota monella muullakin tavalla. Osassa yrityksen ajoneuvoista on juhlavuoden ajan 50-vuotisjuhlalogo, joka viestii juhlavuodesta yrityksen koko toiminta-alueella. Toukokuussa ilmestyy Powder-Transin 50 ensimmäisestä toimintavuodesta kertova historiikki. Juhlavuosi tulee muillakin tavoin näkymään yrityksen toiminnassa myös myöhemmin vuoden 2022 aikana.
     Yritys ajoi ensimmäisen kuormansa 27. tammikuuta 1972 Kemiön maasälpätehtaalta Lahden Lasitehtaalle. Tänään Powder-Transin 120 sinivalkoista ajoneuvoyhdistelmää ovat tuttu näky Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Saksan sekä Baltian maiden teillä. Yrityksestä on vuosien saatossa tullut jauhekuljetusalan johtava toimija Pohjoismaissa. Blomqvistin perheen omistama yritys työllistää 220 henkeä ja sen liikevaihto on 30 miljoonaa euroa. Carl-Johan Blomqvist aloitti yritystoiminnan Kemiössä. Tänään yritystä johtavat hänen poikansa Fredrik ja Christian Blomqvist.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.