Carl-Johan Blomqvist palkittiin elämäntyöstään  Power Truck Showssa 

Ajankohtaista

Carl-Johan Blomqvist palkittiin elämäntyöstään  Power Truck Showssa 

Powder-Transin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Carl-Johan Blomqvistille jaettiin Elämäntyö -palkinto kuljetusalan suurtapahtumassa Power Truck Showssa Alahärmässä. Hän sai huomionosoituksen kiitoksena kymmenien vuosien työstään kuljetusalalla. 

 Tapahtumayleisö saattoi tutustua myös Carl-Johan Blomqvistin saavutuksiin veteraaniautotoiminnassa. Hän osallistui näyttelyyn kahdella entisöidyllä veteraaniautollaan. Näytteillä olivat tällä kertaa hänen yrityksen äskettäin viettämää 50-vuotisjuhlaa varten entisöimänsä Scania LBS 76 -bulkkiauto 1960-luvulta sekä veteraaniautoilusta kiinnostuneille ennestään tuttu Volvo F 12 -bulkkiauto 1970-luvulta. 

Suomalainen Power Truck Show -suurtapahtuma houkutteli tänä vuonna paikalle peräti 32 000 kävijää. Tapahtumassa oli yhteensä 150 näyttelyosastoa, joissa esiteltiin kuorma-autoalan tuotteita ja palveluja. Tämänvuotisessa autonäyttelyssä oli ennätysmäärä ajoneuvoja, peräti 502 monin eri tavoin väritetty ja räätälöityä autoyhdistelmää. Myös pienoismallinäyttelyssä oli esillä ennätykselliset 106 omavalmisteista pienoisajoneuvoa. 

Ensi vuonna monivuotiset perinteet omaava Power Truck Show järjestetään Powerparkissa Alahärmässä 11.–12.8.2023. 

Carl-Johan Blomqvist osallistui näillä kahdella viime vuosina entisöidyillä 1960- ja 1970-luvulta peräisin olevilla veteraaniautoillaan tämänvuotiseen Alahärmässä järjestettyyn Power Truck Show –tapahtumaan.
Carl-Johan Blomqvist (toinen vasemmalta) esittelee kuljetusalan kollegoilleen viimeksi entisöimäänsä bulkkiautoaan.