Powder-Trans osallistuu Elmia-messuihin ja esittelee uuden yhteistyöhankkeen

Ajankohtaista

Powder-Trans osallistuu Elmia-messuihin ja esittelee uuden yhteistyöhankkeen

Pohjoismaiden suurimmat kuorma-automessut, Elmia Lastbil, alkavat parin päivän kuluttua keskiviikkona 24.8.2022 Ruotsin Jönköpingissä. Powder-Trans on, kuten aiempinakin vuosina, mukana messuilla. Yritys esittelee tällä kertaa yhteistyössä päällirakenteiden valmistajan Nordic Tankin kanssa täysin uudentyyppisen bulkkikuljetusyhdistelmän. Yhdistelmässä on kyse ainutlaatuisesta pilottihankkeesta, jossa valmistaja ja asiakas ovat tiiviissä yhteistyössä kehittäneet uuden bulkkikuljetusyhdistelmän.

Tervetuloa tutustumaan tähän alan uutuuteen, Powder-Transiin sekä päällirakenteiden valmistajan muihin tuotteisiin ja palveluihin. Yhteisen messuosastomme sijaintitunnus on U502:27.

Powder-Trans esittelee messuilla ensiesittelyssä olevan bulkkialan uuden ajoneuvoyhdistelmän myöhemmin syksyllä myös omissa viestintäkanavissaan.

Elmia Lastbil –messut ovat suurtapahtuma, joka antaa yli 75 000 neliömetrin suuruisella näyttelyalueella kattavan kuvan koko kuorma-auto- ja kuljetusalasta. Näyttelyosastojen, seminaarien ja paneelien lisäksi Elmian messualueella Jönköpingissä järjestetään nelipäiväisten messujen aikana myös veteraaniautonäyttely sekä Nordic Trophy näyttely ja –kilpailu.

Uutuus tullaan näkemään Elmia Lastbil 2022 näyttelyssä.