Powder-Trans med på Elmia och visar nytt samarbetsprojekt

Nyheter

Powder-Trans med på Elmia och visar nytt samarbetsprojekt

Om några dagar, på onsdagen 24.08.2022, är det igen dags för Nordens största lastbilsmässa Elmia Lastbil 2022 i Jönköping i Sverige. Såsom under tidigare år är även Powder-Trans med på mässan på ett hörn. Denna gång kommer bolaget att tillsammans med påbyggnadstillverkaren Nordic Tank visa upp en helt ny typ av bulkkombination. Detta är ett resultat av ett unikt pilotprojekt där tillverkaren och kunden intensivt utvecklat den nya bulkkombinationen tillsammans.

Välkomna att bekanta er med denna nyhet inom branschen, med Powder-Trans samt med påbyggnadstillverkarens övriga produkter och tjänster. Vår gemensamma monter finns på plats U502:27.

Denna nya kombination inom bulkbranschen kommer att presenteras även senare under hösten i Powder-Trans informationskanaler.

Elmia Lastbil är en storsamling för det mesta inom lastbils- och transportbranschen med ett utställningsområde som sträcker sig över 75 000 kvadratmeter. Förutom utställningsmontrar, seminarier och debatter finns det även en veteranbilsutställning och Nordic Trophy-utställning och -tävling på programmet under de fyra mässdagarna på Elmia i Jönköping.

Nyheten kommer att premiärvisas på Elmia Lastbil 2022.