Powder-Trans jatkaa varastotrukkiensa sähköistämistä

Ajankohtaista

Powder-Trans jatkaa varastotrukkiensa sähköistämistä

Powder-Trans –konserni jatkaa panostuksiaan yhä ympäristöystävällisempään toimintaan. Yrityksen Suomen varastolle Lietoon toimitettiin tänä kesänä ensimmäinen kokonaan sähköllä toimiva haarukkatrukki. Aiemmin sähkötrukkeja on ollut käytössä yrityksen Landskronan varastolla Ruotsissa.

Liedon terminaalissa käyttöön otetun Hyundai-merkkisen uuden trukin on toimittanut Finnsiirto Oy.

Tavoitteena on sähköistää koko trukkikanta, jotta myös varastojemme toiminta on entistä ympäristöystävällisempää ja pääsemme ympäristötavoitteisiimme koko logistiikkaketjussa, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist.

Powder-Transin sähköomavaraisuusaste on jo vuosia ollut korkea Liedon terminaalin varaston katolla ympäristöystävällistä sähköä tuottavien aurinkopaneelien ansiosta. Lisäksi yrityksellä on tänä vuonna tavoitteena, että sen 120 ajoneuvoa käsittävä autokanta kuuluu 100-prosenttisesti korkeimpaan päästöluokkaan Euro 6.

Vasemmalta lukien toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, myyntijohtaja Kalle Dahlman Finnsiirto Oy:stä sekä laatupäällikkö Juha Hietakari täysin sähköisen haarukkatrukin luovutustilaisuudessa Powder- Transilla Liedossa.