Tämän vuoden TEAM-lehti on nyt julkaistu

Ajankohtaista

Tämän vuoden TEAM-lehti on nyt julkaistu

Powder-Trans -konsernin TEAM -asiakas- ja henkilöstölehden kolmas numero julkaistaan tänään. Yrityksen asiakkaille, henkilökunnalle ja muille yhteistyökumppaneille suunnatussa lehdessä on kuten aikaisemmin 28 sivua uutisia ja reportaaseja yrityksestä ja jauhekuljetusalasta.

Tämänvuotinen numero koostuu edellisen numeron lailla muun muassa asiakkaista, toimittajista ja Powder-Transin toiminnasta kertovista reportaaseista sekä kuljetusmaailmassa mielenkiintoisten henkilöiden ja yrityksen henkilökunnan haastatteluista, yrityksestä ja kuljetusalasta kertovista uutisista sekä yleisartikkeleista kuljetusalaan liittyvistä erilaisista toimintamuodoista. Tämän vuoden lehdessä voit lukea Powder-Transin uudesta yhdistelmäprojektista, 50-vuotisjuhlista, uusista saavutuksista ympäristötyössä ja ympäristöpalkinnosta, yrityksen kattavasta kuljettajakoulutuksesta, uudesta lastauskalustosta, Ruotsin toimintojen uudistuksesta, uusista ajoneuvoista sekä artikkeleita asiakkaista ja yhteistyökumppaneista.

Tämän vuoden TEAM on tästä päivästä alkaen luettavissa sekä e-lehtenä Powder-Transin kotisivuilla että painettuna paperilehtenä. Lehden kolme kieliversiota ovat: ruotsi, suomi ja englanti.

 Täältä löydät uusimman TEAM e-lehden. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.