Årets nummer av TEAM ute nu

Nyheter

Årets nummer av TEAM ute nu

Powder-Trans koncernens kund- och personaltidning TEAM utkommer med sitt tredje nummer idag. Det är igen såsom tidigare år en 28-sidig tidning som riktar sig till företagets kunder, personal och andra samarbetspartners med nyheter och reportage om företaget och bulktransportbranschen.

Årets nummer innehåller reportage om kunder och leverantörer samt Powder-Trans verksamhet, intervjuer med intressanta profiler inom transportvärlden och med företagets personal, nyheter inom företaget och transportbranschen samt i allmänhet artiklar om olika verksamhetsformer som anknyter till transportbranschen. I årets tidning kan du läsa bland annat om Powder-Trans nya ekipageprojekt, 50-årsjubileet, nya miljöframsteg och miljöpris, den omfattande förarutbildningen inom bolaget, ny lastningsutrustning, omorganiseringen i Sverige, nya fordon och även reportage om kunder och samarbetspartners.

TEAMs årets nummer finns nu från idag både som e-tidning på Powder-Trans hemsidor och som tryckt pappersversion. Tidningen finns i tre språkversioner: svenska, finska och engelska. 

Här kan du läsa det nya numret av TEAM e-tidningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.