Uusia esimiehiä varastotoimintoihin

Uncategorized

Uusia esimiehiä varastotoimintoihin

Powder-Transin menestyksellisiä panostuksia varastotoiminnan lisäämiseen sekä Liedossa Suomessa että Landskronassa Ruotsissa täydennetään nyt myös toimintojen uudelleenorganisoinnilla. Rami Virtanen vastaa jatkossa varastoesimiehenä Liedon varaston päivittäisestä toiminnasta ja Mirsad Mustafa on nimitetty Landskronan varastotoimintojen uudeksi esimieheksi.

Rami Virtanen (v.) vastaa jatkossa päivittäisistä varastotoiminnoista Liedossa ja Mirsad Mustafa on nimitetty Landskronan varaston uudeksi esimieheksi.

Laatupäällikkö Juha Hietakarilla on myös jatkossa kokonaisvastuu Liedon ja paikallispäällikkö Rickard Haglundilla Landskronan varastotoiminnoista.

Koska viimevuotiset panostukset varastotoiminnan laajentamiseen onnistuivat hyvin ja varastopalvelujen kysyntä on jatkunut suurena myös tänä vuonna, yrityksen varastokapasiteetti alkaa olla täydessä käytössä.

Voidaksemme vastata asiakkaittemme näihin palveluihin kohdistamaan suureen kysyntään tulemme siksi lisäämään kapasiteettiamme entisestään, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Powder-Trans on valmis jatkamaan panostuksiaan varastotoimintoihin, hän lisää ja toteaa, ettei kyse ole ainoastaan kapasiteetista ja volyymeistä.

Lietoon asennettiin viime vuonna uusi ympäristöystävällisemmän ja tehokkaamman varastotuotteiden käsittelyn mahdollistava kuormausjärjestelmä, joka parantaa samalla varastohenkilökunnan työskentelyolosuhteita. Landskronassa on otettu vastaava laitteisto käyttöön jo aiemmin. Liedon varastolle toimitettiin viime syksynä myös täysin sähkökäyttöinen haarukkatrukki. Varastotoiminnoissa otettiin toisin sanoen merkittävä askel yrityksen koko logistiikkaketjulle asettamien ympäristötavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikki Landskronan varastossa käytössä olevat haarukkatrukit ovat jo ennestään olleet sähkökäyttöisiä.

Ruotsin uusi toimipaikka sataman läheisyydessä ja hyvien maantieyhteyksien varrella Landskronassa on myös osoittautunut asiakkaiden tavaravirtojen kannalta sijainniltaan erittäin toimivaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.