Nya förmän inom lagerverksamheten

Nyheter

Nya förmän inom lagerverksamheten

Powder-Trans framgångsrika satsning på utökad lagerverksamhet både i Lundo i Finland och i Landskrona i Sverige följs nu upp med även en organisationsförändring i funktionerna. Det är Rami Virtanen, som i Finland övertar det dagliga ansvaret för lagret i Lundo och Mirsad Mustafa som är ny som lagerförman i Landskrona.

Rami Virtanen (t.v.) övertar ansvaret för lagret i Lundo och Mirsad Mustafa är ny lageransvarig i Landskrona. 

Kvalitetschef Juha Hietakari har också i fortsättningen det övergripande ansvaret för lagerverksamheten i Lundo och platschef Rickard Haglund för lagerverksamheten i Landskrona.

Eftersom satsningen på utökad lagerverksamhet utföll väl under fjolåret och den stora efterfrågan på dessa tjänster fortsatt även under början av detta år, så börjar kapaciteten på den sidan vara i full användning.

Detta gör att vi kommer att tillföra ytterligare kapacitet för att svara på våra kunders stora efterfrågan på dessa tjänster, uppger verkställande direktör Fredrik Blomqvist. I framtiden är Powder-Trans redo att fortsätta satsa på detta område, tillägger han och berättar att det inte bara är satsningar på kapacitet och volym det gäller.

En ny lasthanteringsanläggning som ger en miljövänligare och effektivare hantering av lagerprodukter samt förbättrar arbetsförhållandena för lagerpersonalen installerades ifjol i Lundo, såsom tidigare gjorts även i Landskrona. Ytterligare en helt eldriven gaffeltruck till lagret i Lundo levererades under senaste höst. Miljövänligheten i lagerfunktionerna tog därmed ett betydande steg mot att uppnå miljömålen i bolagets alla logistiska led. Från tidigare är alla gaffeltruckar som används i lagret i Landskrona eldrivna. 

Det nya verksamhetsstället i Landskrona i Sverige har även befäst sin roll som ett för kundernas varuflöden mycket bra läge i närheten av hamnen och nära bra landsvägsförbindelser. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.