Kesätervehdys

Ajankohtaista

Kesätervehdys

Markkinatilanteessa on viitteitä heikkenemisestä

Powder-Trans voi vallitsevista olosuhteista huolimatta olla alan edelleen melko hyvän markkinatilanteen ansiosta tyytyväinen toimintansa vakaaseen kehitykseen alkuvuonna 2023. Laukkaava inflaatio ja korkojen nousu ovat kuitenkin jättäneet jälkensä myös meidän alaamme samoin kuin etenkin rakennusalaa vaivaava taantuma. Yrityksellämme, kuljetusalalla, koko yhteiskunnalla on ollut, ja on, todennäköisesti myös lähitulevaisuudessa monia haasteita ratkottavanaan.

Vaikka polttoaineiden hinnat ovat laskeneet aiemmista huippulukemista, tilanne ei ole helpottunut, koska kaikki palvelut ovat kallistuneet yhä enemmän ja myös henkilöstökulut ovat nousseet vuoden 2023 aikana. Alalla on edelleen tuottavuusongelma, joka edellyttää korkeampia rahtimaksuja kuljetusten kehitysmahdollisuuksien palauttamiseksi sekä tulevaisuuden ympäristö- ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Powder-Transin toiminta on samanaikaisesti merkittävässä kehitysvaiheessa. Kuten aiemminkin olemme pyrkineet olemaan yksi alan johtavista yrityksistä, olemme myös näinä aikoina pyrkineet olemaan yksi edelläkävijöistä tulevaisuuden haasteita koskevassa kehitys- ja varautumistyössä. Olemme viimeisen puolivuotiskauden aikana vahvistaneet organisaatiotamme kaikilta osin ja ottaneet talous- ja varastointitoiminnoissa käyttöön uusia järjestelmiä toiminnan parantamiseksi ja tehostamiseksi. Tämä on ollut mahdollista aiemmin tunnistamamme markkinoiden myönteisen toimeksiantojen kehityksen ja asiakkaittemme uusimien, monesti entistä kattavampien sopimusten ansiosta.

Maailman ja yhteiskuntamme tulevaisuutta varjostaa tänään levottomuus. Uskomme kuitenkin, että Powder-Trans siitä huolimatta voi kaukokatseisten investointiensa ansiosta entiseen tapaan olla yksi asiakkaittensa johtavista yhteistyökumppaneista. Voimme markkinatilanteesta riippumatta myös jatkossa tarjota asiakkaillemme tehokasta ja joustavaa palvelua. Lisäksi työstämme 2020-luvun loppuvuosille strategiaa, joka käsittää lukuisia uusia hankkeita asiakkaittemme ja yrityksemme parhaaksi.

Toivotan kaikille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!

Fredrik Blomqvist

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.