Powder-Trans saa uudet maajohtajat

Ajankohtaista

Powder-Trans saa uudet maajohtajat

Powder-Trans -konsernin Suomen ja Ruotsin toiminnoille nimitetään uudet operatiiviset maajohtajat.

Rickard Haglund (vasemmalla) ja Robin Rosenberg ovat uudet maajohtajat Ruotsissa ja Suomessa.

Powder-Transin organisaatio selkiytyy muutoksen myötä. Robin Rosenberg on nimitetty Powder-Trans Finland Ab Oy:n ja Rickard Haglund Powder-Trans Sweden AB:n maajohtajaksi. Fredrik Blomqvist toimii edelleen koko Powder-Trans -konsernin konsernijohtajana sekä maakohtaisten yhtiöiden toimitusjohtajana.

Suomen ja Ruotsin operatiivisista toiminnoista vastaavien maajohtajien nimitys on askel kohti selkeämpää konsernirakennetta. Tavoitteemme on yhtenäistää toimintoja ja yrityskulttuureja sekä lisätä palvelutarjontaamme asiakkaille entisestään, konsernijohtaja Fredrik Blomqvist toteaa.

Robin Rosenbergin ja Rickard Haglundin nimitykset astuvat voimaan 1.1.2024.