Tiedote Covid-19

Ajankohtaista

Tiedote Covid-19

Koronavirus jatkaa leviämistään koko maailmassa ja tilanne muuttuu jatkuvasti. Kansallisia ja paikallisia rajoituksia asiaan liittyen on saatettu voimaan myös Pohjoismaissa, joka on Powder-Transin ja BulkTEAMin pääasiallinen toiminta-alue. Olemme ryhtyneet kaikkiin viranomaisten vaatimiin toimenpiteisiin ja sen lisäksi olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme asiaan liittyen, ja voimme ainakin toistaiseksi ylläpitää normaalia palvelutasoa ja liikennettä asiakkaillemme. Seuraamme tarkasti asian kehitystä ja olemme tekemämme valmiussuunnitelman mukaisesti valmiina toimimaan nopeasti viranomaisohjeistuksen ja -määräysten mukaan ottaen huomioon vallitsevat olosuhteet.

Powder-Trans ja BulkTEAM ovat jokin aika sitten ryhtyneet turvallisuustoimenpiteisiin varmistaaksemme asiakkaittemme ja työntekijöittemme terveyden ja vähentääksemme huolta ja riskiä taudin leviämisestä. Toimenpiteemme varmistavat myös palvelumme Teille, jotta kuljetuksenne ja toimintanne voi jatkua häiriöttömästi. Pyrimme toimimaan ennaltaehkäisevästi varmistaaksemme toimintamme jatkuvuuden.

Monissa maissa on otettu käyttöön laajat rajatarkastukset ja myös osa laivayhteyksistä on peruttu, mutta rajojen sulkeminen esim. Suomeen, Norjaan ja Tanskaan ei koske tavaraliikennettä. Liikenteemme jatkuu samassa laajuudessa, mutta nämä rajoitukset saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin ja mahdollisia myöhästymisiä voi tapahtua, mutta niistä informoimme jotta voitte ottaa asian huomioon toiminnassanne.

Omat toimenpiteemme vallitsevan tilanteen johdosta ovat mm. työntekijöidemme siirtyminen osittain etätöihin palvelutasomme kuitenkin säilyttäen, tapaamisten järjestäminen etäyhteyksillä ja konttorilla käyntien minimointi, kaikkien liikematkojen peruminen ulkomaille kuin myös osallistuminen ulkoisiin tapaamisiin ja tapahtumiin fyysisesti. Korostetun henkilökohtaisen hygienian vaatimuksiin on vastattu mm. järjestämällä omat desinfiointiaineet joka autoon, ja tietysti määräämällä taudille mahdollisesti altistuneet henkilöt 14 vuorokauden karanteeniin.
Olemme myös ohjeistaneet kuljettajia toimimaan yrityksessänne asiasta annettujen ohjeiden ja rajoitusten mukaan. Kuljettajamme välttävät muuta kuin toiminnan kannalta tarpeellista kulkua ja fyysisiä kontakteja tiloissanne ja yhteyksiä tulee ensisijaisesti pitää esim. puhelimitse.

Yritämme kaikki tässä tilanteessa tehdä parhaamme pitääksemme yhteiskunnan käynnissä niin hyvin kuin mahdollista ja tilanteen normalisoimiseksi niin pian kuin mahdollista!

Fredrik Blomqvist
Toimitusjohtaja
Powder-Trans / BulkTEAM

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.