Powder-Transille ensimmäinen kaasuauto

Ajankohtaista

Powder-Transille ensimmäinen kaasuauto

Powder-Trans on ottanut käyttöön yhtiön ensimmäisen kaasukäyttöisen ajoneuvo- yhdistelmän. Yhtiö, joka on jo kauan toiminut ympäristöystävällisempien kuljetusten hyväksi, voi nyt tarjota asiakkailleen mahdollisuuden saavuttaa ympäristön kannalta kestävämpi logistiikkaketju tuotteilleen.

Uusi Scania R 410- merkkinen auto on eräs ensimmäisistä kaasukäyttöisistä Pohjoismaissa kuivabulk-kuljetusten alalla. Uusi auto tulee hoitamaan teollisuuden kuljetuksia Etelä-Suomessa Powder-Transin terminaalista ja Turun satamasta käsin.

Uusin hankintamme on vastaus suurteollisuuden vaatimiin yhä ympäristöystävällisempiin kuljetuksiin, toteaa Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Asiakkaat toivovat vaihtoehtoisia polttoaineita ja nyt voimme tarjota heille myös kaasua kuljetusten polttoaineena, mikäli he haluavat tämän vaihtoehdon ympäristösyistä. Hän lisää, että olemme aikaisemminkin voineet tarjota sekä biodieseliä että muita vaihtoehtoisia polttoaineita, joita olemme käyttäneet merkittävässä osassa kalustoamme.

Ympäristöystävällisyys ja suorituskyky yhdistyvät uudessa kaasu-käyttöisessä ajoneuvo-yhdistelmässä. Teho on riittävä 60 tonnin painoiselle bulk-yhdistelmälle. Toimintasäde yhteensä kahdella 758-litraisella kaasutankilla varustetulla autolla on 800–1200 kilometriä, mihin toimitusjohtaja Blomqvist on tyytyväinen. Tankkausasemia, joiden määrä lisääntyy yhä maan joka puolella, on muun muassa yhtiön terminaalin läheisyydessä Liedossa sekä myös Turun satamassa, jossa lastaukset enimmäkseen tapahtuvat.

Kuljettaja Per Råstedt tankkaa Powder-Transin uutta kaasu-käyttöistä bulkkikuljetus-yhdistelmää.

Toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist painottaa että Powder-Trans voi nyt myös tarjota kaasua poltto-aineena asiakkaiden kuljetuksissa. Tämän lisäksi Powder-Trans on jo pitkään tarjonnut vaihtoehtoisia polttoaineita kuten biodieseliä jota on jo monta vuotta käytetty merkittävässä määrin yrityksen 115 auton ajoneuvo-kannassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.