Powder-Trans julkaisee asiakas- ja henkilöstölehden

Ajankohtaista

Powder-Trans julkaisee asiakas- ja henkilöstölehden

Powder-Trans- konserni on ryhtynyt julkaisemaan asiakas- ja henkilöstölehteä. Lehden, nimeltään TEAM, ensimmäinen numero ilmestyy tänään. Se on 24- sivuinen lehti, joka on suunnattu yrityksen asiakkaille, henkilöstölle sekä muille yhteistyökumppaneille.

 TEAM-lehti, jonka nimi tulee yrityksen sloganista Together Everyone Achieves More (yhdessä kaikki saavutamme enemmän), sisältää muun muassa reportaaseja asiakkaista ja tavarantoimittajista sekä Powder-Transin toiminnasta, mielenkiintoisten kuljetusmaailman henkilöiden ja yrityksen henkilökunnan haastatteluja, uutisia yrityksestä ja kuljetusalasta sekä yleensäkin artikkeleita kuljetusalaan liittyvistä asioista. 

Uuden lehden julkaisulla yritys haluaa panostaa näkyvyyden lisäämiseen ja markkinoinnin tukemiseen. Tämän johdosta aloitettiin vuoden alussa projekti yhteistyössä Oy HolmMediaData Ab:n kanssa, kertoo toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. 

Projekti käsittää paitsi lehden, myös muun muassa uuden, hieman uudistetun graafisen ilmeen, jota täydentää uusi logo toiminnassa ja ajoneuvoissa, painettujen vuosikertomusten ja ympäristöraporttien julkaisemisen ja informaation tehostamisen yhtiön nettisivulla. 

TEAM:in ensimmäinen numero on nyt luettavissa sekä e-lehtenä yhtiön nettisivulla että painettuna paperiversiona. Lehti on julkaistu kolmella kielellä: ruotsi, suomi ja englanti. Jatkossa se ilmestyy kerran vuodessa. 

Tästä linkistä pääset lukemaan ensimmäistä TEAM E-Lehteä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.