Powder-Trans ger ut kund- och personaltidning

Nyheter

Powder-Trans ger ut kund- och personaltidning

Powder-Trans koncernen har börjat ge ut en kund- och personaltidning. Det första numret av tidningen som heter TEAM utkommer idag. Det är en 24-sidig tidning som riktar sig till företagets kunder, personal och andra samarbetspartners.

 Tidningen TEAM, vars namn kommer från företagets slogan Together Everyone Achieves More (Tillsammans uppnår alla mera), innehåller bland annat reportage om kunder och leverantörer samt Powder-Trans verksamhet, intervjuer med intressanta profiler inom transportvärlden och med företagets personal, nyheter inom företaget och transportbranschen samt i allmänhet artiklar om olika verksamhetsformer som anknyter till transportbranschen. 

Den nya tidningen är ett led i Powder-Trans koncernens satsning på att öka företagets synlighet och marknadsföring. För detta startades i början av året ett projekt i samarbete med företaget Oy HolmMediaData Ab, berättar vd Fredrik Blomqvist. 

Projektet omfattar förutom tidningen även bland annat en ny något omarbetad grafisk profil med en kompletterande logosymbol för verksamheten och på fordonen, utgivning av tryckta årsberättelser och miljörapporter och effektivering av informationen på företagets webbsidor. 

TEAMs första nummer finns nu från idag både som e-tidning på Powder-Trans hemsidor och som tryckt pappersversion. Tidningen finns i tre språkversioner: svenska, finska och engelska. Den kommer i framtiden att utkomma en gång per år. 

Här kan du läsa det första numret av TEAM e-tidningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.