Powder-Trans- konserni on uudistanut verkkosivujaan.

Uncategorized

Powder-Trans- konserni on uudistanut verkkosivujaan.

Lisää sisältöä verkkosivuilla

Powder-Trans- konserni on uudistanut verkkosivujaan. Uudet sivut sisältävät enemmän informaatiota yrityksestä, muun muassa animaatioesityksen yrityksen historiasta ja nykytilasta sekä uuden henkilöstö- ja asiakaslehden verkkolehtenä. Sivujen ulkoasu on
myös entistä havainnollisempaa. Myös uutisia ja tiedotteita yritykseltä on sivuilla.

Uudistuksen avulla haluamme tarjota niin asiakkaillemme, yhteistyö-kumppaneillemme ja työntekijöillemme kuin yleisöllekin kattavampia ja aina saatavilla olevia tietoja yrityksestä. Lisäksi haluamme jakaa ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia Powder-Trans konsernista, kertoo
toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Tämä uudistus on myös osa hanketta, jonka yhtiö aloitti alkuvuonna näkyvyyden ja markkinoinnin parantamiseksi.

Uusilla viestintätoimilla haluamme tuoda lisäulottuvuuden tapaamme työskennellä asiakkaidemme ja yhteistyöpartneriemme kanssa kumppaneina , hän lisää. Uusilla nettisivuilla on kuvapankki mediaa varten. Sivut linkittyvät yrityksen sivuihin Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä, joissa jatkossa tehdään myös uusia toimia tietojen
ja tavoitettavuuden lisäämiseksi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.