Powder-Trans har förnyat webbsidorna

Nyheter

Powder-Trans har förnyat webbsidorna

Powder-Trans har förnyat webbsidorna

Powder-Trans koncernen har förnyat sina webbsidor. De nya sidorna innehåller mera fakta och information om företaget bland annat en animerad presentation om såväl nuläget som företagets historia samt den nya personal- och kundtidningen som e-tidning. Layouten på sidorna är också mer överskådlig. Vid sidan om information om företaget innehåller webbsidorna även nyheter och meddelanden från företaget.

Vi vill med denna förnyelse ge våra kunder, samarbetspartners, anställda och allmänheten en mera omfattande och alltid tillgänglig fakta och information om företaget. Dessutom vill vi dela med oss av aktuella nyheter och händelser om Powder-Trans koncernen, berättar vd Fredrik Blomqvist. Även denna satsning ingår i projektet, som bolaget startade i början av året för att öka synligheten och marknadsföringen. Med de nya kommunikationsåtgärderna vill vi införa ytterligare en dimension i vårt sätt att arbeta med kunden och alla våra samarbetspartners såsom ett kompanjonskap, tillägger han.
De nya webbsidorna har en bildbank tillgänglig för media. Sidorna är länkade till företagets sidor på Facebook, Instagram och Linkedin, där man i framtiden också kommer att göra nysatsningar för att öka informationen och företagets tillgänglighet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.