Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta toiminta käynnissä normaalisti

Ajankohtaista

Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta toiminta käynnissä normaalisti

     Hyvin poikkeuksellinen vuosi, jota emme ole ennen nähneet maailmanhistoriassa, on
päättymässä. Powder-Transissa olemme kuitenkin onnistuneet ylläpitämään lähes normaalia
liiketoimintaa. Kuljetukset ja muut palvelumme eivät ole merkittävästi kärsineet, vaikka yksikköjemme toimintaa on hoidettu osittain etänä ja olemme toimineet koronan vuoksi kaikki varotoimet huomioon ottaen. Asiakaspalautteen mukaan olemme onnistuneet säilyttämään normaalin palvelutason kaikin tavoin, ja toimitusvarmuus on ollut samalla hyvällä tasolla kuin normaalisti. Kiitos teille kaikille, kuljettajille ja muulle henkilökunnalle, asiakkaille ja muille kumppaneille tästä hienosta työstä näinä erikoisaikoina!

     Vuosi on tuonut merkittäviä uusia investointeja toimintaamme. Näin on tapahtunut myös
ympäristöpuolella. Olemme ottaneet käyttöön noin 20 uutta ajoneuvoa. Nyt ajoneuvo-kannastamme 99 prosenttia edustaa korkeimpia ympäristöystävällisiä euroluokkia 5 ja 6. Syksyn aikana liikenteeseen otettiin ensimmäinen kaasukäyttöinen ajoneuvo, ja käytämme yhä enemmän HVO-dieseliä (biodiesel) ja muita ympäristöystävällisiä polttoaineita. Myös ympäristöä hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja on otettu käyttöön. Uudessa varastossamme, joka tarjoaa asiakkaillemme laajennettuja palveluita, on aurinkopaneeleja, ja siellä on käytössä jätteiden tehokas lajittelu, kierrätys ja loppusijoitus sekä suursäkkien palauttaminen. Nämä toimenpiteet yhdessä kuljettajien jatkuvan taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajon ja kuljetusten tehokkuuden koulutuksen kanssa parantavat huomattavasti yhä kestävämpää logistiikkaketjua.

Vuoden aikana laajensimme tiedotusta liiketoiminnastamme uuden henkilöstö- ja asiakaslehden, TEAMin, uudistettujen verkkosivujen ja henkilöstön uuden intranetin kautta. Olemme myös ottaneet käyttöön uuden symbolilogon PT aiemman logon lisäksi ja uudistaneet osittain ajoneuvojemme ulkonäköä. Panostukset henkilöstöön ja organisaation kehittämiseen ovat jatkuneet. Organisaatiota on vahvistettu myös Ruotsin uusilla rekrytoinneilla.

     Erilaisista ja monin tavoin vaativista ajoista huolimatta meillä on joulu ja uusi vuosi edessä
kuten tavallista. Toivotan asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme
rauhallista ja terveellistä loppua tälle vuodelle ja hyvää alkua ensi vuodelle. Pidetään toisistamme huolta!

Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.