Bibehållen verksamhet trots exceptionellt år

Nyheter

Bibehållen verksamhet trots exceptionellt år

     Ett mycket exceptionellt år som vi inte tidigare skådat i världshistorien är snart till ända. I
Powder-Trans har vi dock lyckats upprätthålla en i det närmaste normal verksamhet. Transporterna och våra övriga tjänster har inte påverkats nämnvärt även om verksamheten på våra enheter delvis skötts på distans och all vår verksamhet utförts med iakttagande av alla försiktighetsåtgärder till följd av corona. Enligt kundresponsen har vi på alla sätt lyckats upprätthålla en normal servicenivå, och leveranssäkerheten har varit på samma goda nivå som vanligt. Tack till er alla, chaufförer och annan personal, kunder och övriga samarbetspartners för detta fina arbete i dessa speciella tider!

     Året har inneburit betydande nysatsningar i vår verksamhet. Detta har gjorts inte minst på
miljösidan. Vi har tagit i bruk ett 20-tal nya fordon. Nu består vår fordonsflotta till 99 % av de
högsta miljövänliga euroklasserna 5 och 6. Under hösten kom vårt första gasdrivna fordon i
trafik, och i allt högre grad använder vi HVO-diesel och andra miljövänliga drivmedel. Också nya tekniska lösningar som gynnar miljön har tagits i bruk. Våra nya lager, som erbjuder utökade tjänster åt våra kunder, har solpaneler och möjliggör en effektiv sortering, återvinning och deponi av avfall samt retur av storsäckar. Tillsammans med en fortsatt utbildning av chaufförerna i ekonomisk och miljövänlig körning, samt en effektivering av lasterna, ger dessa åtgärder märkbara förbättringar på vägen mot en allt hållbarare logistikkedja.
Vi har under året utökat informationen om vår verksamhet genom den nya personal- och
kundtidningen TEAM, de förnyade webbsidorna och det nya intranätet för personalen.

     Vi har även infört en ny symbollogo, PT, vid sidan av den tidigare logon och delvis förnyat utseendet på våra ekipage. Satsningarna på personalen och utvecklingen av organisationen har fortsatt. Organisationen har också förstärkts med nyanställning i Sverige.

     Trots de annorlunda och på många sätt krävande tider har vi julen och det nya året inför
dörren som vanligt. Jag vill önska våra kunder, samarbetspartners och personal en fridfull och
hälsosam avslutning på detta år och en god början på nästa år. Ta hand om er!

God Jul och Gott Nytt År!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.