Powder-Trans uudisti kalustoaan kahdellakymmenellä autolla

Ajankohtaista

Powder-Trans uudisti kalustoaan kahdellakymmenellä autolla

Viime vuonna Powder-Trans jatkoi investointeja uusiin ja ajanmukaisiin ajoneuvoihin entistä ympäristöystävällisempiä bulk-kuljetuksia varten Pohjoismaissa. Vuoden 2020 aikana yritys hankki kalustoon 20 uutta autoa. Tämän lisäksi tulee viisi uutta perävaunua pian liikenteeseen.

     Pyrimme jatkuvasti optimoimaan toimintaamme saavuttaaksemme pienimmän mahdollisen ympäristökuormituksen kuljetuksissa, toteaa toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Tärkeä osa tätä työtä on vuosittain uudistaa merkittävä osa kalustosta. Näin voimme myös olla eturintamassa alan uusimman tekniikan suhteen, hän lisää.

     Powder-Trans- konsernin 115 säännöllisessä liikenteessä olevasta ajoneuvoyhdistelmästä kaikki edustavat korkeimpia ympäristöluokkia Euro 6 ja Euro 5, pääosin Euro 6, jota on noin 80 % kalustosta.

     Uusien ajoneuvojen ansiosta polttoaineenkulutuksen jatkuva alentaminen on merkittävä osa tätä työtä. Mutta myös kuljettajien kouluttaminen taloudelliseen ja ympäristöystävälliseen ajotapaan sisältyy Powder-Transin ympäristötyöhön. Kiinteistöihin on asennettu aurinko-paneeleja paremman energiaomavaraisuuden saavuttamiseksi. Äskettäin käyttöön otetut uudet varastotilat mahdollistavat paremmin pakkausmateriaalin kierrätyksen irtolastien käsittelyssä. Myös vaihtoehtoiset polttoaineet, kuten HVO-diesel ja nyt myös LNG/LBG- kaasut, ovat tärkeä osa ympäristötyötä kestävämmän bulkkilogistiikan puolesta.

     Jotta kuljetusala saavuttaisi EU:n liikenteen ympäristötavoitteet vuoteen 2030 mennessä, tarvitaan jatkuvia investointeja uusiin ajoneuvoyhdistelmiin ja tekniikkaan kuten myös uusiin logistiikkaratkaisuihin, sanoo Fredrik Blomqvist. Hän painottaa, että Powder-Trans pyrkii olemaan alan kehityksen kärjessä tässä suhteessa Pohjoismaissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.