Powder-Trans nyt nimenä myös Ruotsissa

Ajankohtaista

Powder-Trans nyt nimenä myös Ruotsissa

Ruotsissa jo vuosikymmeniä toiminut bulklogistiikkayhtiö Powder-Trans ottaa vuonna 2021 käyttöön Powder-Trans-brändinsä kattavasti myös Ruotsissa. Yhtiön tytäryhtiö BulkTEAM AB muuttaa nimensä Powder-Trans Sweden AB:ksi. Muutos tapahtuu asteittain tämän vuoden aikana.

 Powder-Trans-logosta tulee tulevaisuudessa yhä yleisempi näky Ruotsin teillä, kun sen tytäryhtiö BulkTEAM muuttaa nimensä Powder-Transiksi. 

     Powder-Trans Group aloitti toimintansa Ruotsissa jo vuonna 1982 ja perusti tytäryhtiön Ruotsiin vuonna 2009. Powder-Trans tuli vastaperustetun ruotsalaisen bulklogistiikkayhtiö BulkTEAM AB:n omistajaksi puoliosuudella vuonna 2014. Powder-Trans on ollut BulkTEAM:in ainut omistaja vuodesta 2019 asti ja BulkTEAM on ollut tytäryhtiönä konsernissa. 

     Ottaen huomioon Ruotsin toiminta, joka myös maan sisäisessä liikenteessä muodostaa nykyään konsernin kuljetus- ja muista logistiikkatehtävistä noin kolmanneksen, on luonnollista, että keräämme kaikki pohjoismaiset toimintomme saman brändin alle. Näin voimme myös tehdä koko liiketoimintamme selväksi asiakkaillemme, Powder-Trans-konsernin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist sanoo. Tämä vahvistaa läsnäoloamme Pohjoismaisena yhtiönä ja tulevia investointejamme Ruotsiin, hän lisää. 

     Merkkien, kiinteistöjen ja ajoneuvojen nimenmuutos toteutetaan asteittain vuoden 2021 aikana. Yhtiön omalla ajoneuvokalustolla on jo ollut sekä Powder-Trans että BulkTEAM-brändäys. Uuden brändäyksen lisäksi alihankkijoiden ajoneuvoilla on toistaiseksi yhtiönsä oma brändäys. Powder-Trans-logo ja äskettäin käyttöön otettu PT-alalogo näkyvät yhä enemmän myös näissä ajoneuvoissa. BulkTEAM-nimi poistetaan käytöstä, mutta pysyy rinnakkaisnimenä Powder-Trans Sweden AB:llä.

     Nimenmuutos ei vaikuta liiketoimintaan, vaan toiminta asiakkaita kohtaan, kuten henkilöstö ja yhteydet yritykseen, jatkuvat samalla tavalla kuin BulkTEAM AB:ssa. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.