Powder-Trans muuttaa Landskronaan

Ajankohtaista

Powder-Trans muuttaa Landskronaan

Powder-Trans-konserni siirtää ruotsalaisen yhtiönsä, entisen BulkTEAM AB:n, toiminnan Dalbysta Landskronaan. Landskronassa yhtiö saa käyttöönsä suuremmat ja nykyaikaisemmat tilat sekä toimistoa että terminaalia ja varastointitoimintaa varten. Lisäksi uudet tilat ovat lähempänä pääliikenneväyliä ja satamaa ja osaa asiakkaista.

      Toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist on erittäin tyytyväinen uusiin tiloihin ja odottaa voivansa tarjota ruotsalaisille asiakkaille entistä parempaa palvelua Landskronan sopivamman kiinteistön ansiosta. Muutto hyödyttää toimisto- ja varastohenkilökuntaa sekä kuljettajia eikä vähiten Ruotsin toimintojemme asiakkaita, hän toteaa. 

    Muutto alkaa heinäkuun alussa ja valmistuu elokuun loppuun mennessä. Sen jälkeen toiminta tapahtuu pelkästään Landskronasta käsin. Uuden aseman osoite on Fartygsgatan 25 Landskronan sataman vieressä. 

    Uudet tilat Landskronassa käsittävät yhteensä lähes 3 000 neliömetriä. Rakennuksessa on sekä sosiaali- että terminaalitiloja lepotiloineen sekä muita palveluja kuljettajille. Bulkkaus- ja varastointialueille asennetaan uudet ja nykyaikaiset lastauslaitteet. 

    Dalbyssa työskennellyt henkilökunta muuttaa kokonaisuudessaan Landskronan uusiin liiketiloihin. Muutto ei myöskään vaikuta asiakkaiden yhteyshenkilöihin, jotka pysyvät samoina ja tulevat palvelemaan nyt Landskronasta käsin. Kaikki muut yhteystiedot osoitetta lukuun ottamatta pysyvät ennallaan. Powder-Trans vahvistaa myös läsnäoloaan Tukholman alueella ottamalla käyttöön toimisto-tilan Knivstassa Tukholman pohjoispuolella. Ruotsin toimintojen operatiivisen päällikön Michael Stertmanin toimipiste tulee sijaitsemaan täällä. Toiminta Knivstassa alkaa 1.9.2021. 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, p. 0400 762 259 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.