Powder-Trans flyttar till Landskrona

Nyheter

Powder-Trans flyttar till Landskrona

Powder-Trans koncernen flyttar sitt svenska bolags, tidigare BulkTEAM AB, verksamhet från Dalby till Landskrona. I Landskrona kommer bolaget att förfoga över större och modernare utrymmen när det gäller såväl kontor och terminal som lagerverksamheten. Därtill ligger de nya utrymmena logistiskt närmare de stora trafiklederna och hamnen samt en del kunder.

      Vd Fredrik Blomqvist är mycket nöjd med de nya utrymmena och ser fram emot att kunna erbjuda de svenska kunderna ännu bättre service än tidigare tack vare de mera ändamålsenliga fastigheterna i Landskrona. Flytten gynnar kontors- och lagerpersonalen likaväl som chaufförerna och inte minst kunderna i vår svenska verksamhet, konstaterar han. 

     Flytten kommer att inledas i början av juli och vara klar i slutet av augusti. Från och med då kommer verksamheten att ske utgående från Landskrona. Adressen till den nya stationeringen är Fartygsgatan 25, näst intill Landskrona hamn. 

     De nya utrymmena i Landskrona omfattar totalt närmare 3 000 kvm. Såväl kontors- och terminalutrymmena som personalutrymmen med vilorum och övrig service för chaufförerna finns inrymda i byggnaden. I omlastnings- och lagerutrymmena kommer det att monteras en ny och modern lastningsutrustning. 

    Personalen, som verkat i Dalby, flyttar i sin helhet till de nya verksamhetsutrymmena i Landskrona. Flytten inverkar inte heller på kundernas kontaktpersoner som förblir de samma och betjänar numera från Landskrona. Alla övriga kontaktuppgifter förutom adressen kvarstår som tidigare. 

     Powder-Trans förstärker även sin närvaro i Stockholmsregionen genom att ta i bruk kontors-utrymmen i Knivsta norr om Stockholm. Operativa chefen Michael Stertman kommer att vara stationerad här. Verksamheten i Knivsta inleds 1 september 2021. 

Tilläggsuppgifter ger: verkställande direktör Fredrik Blomqvist, tel. +358 (0)400 762 259 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.