Kesätervehdys

Ajankohtaista

Kesätervehdys

Alalla positiiviset näkymät

      Vaikka pandemia pitää maailman edelleen otteessaan, ovat tulevaisuudennäkymät selvästi paremmat, kun merkittävä osa väestöstä Pohjoismaissa ja myös muualla Euroopassa on rokotettu. Tämä näkyy myös talouden noususuhdanteessa, ja tämä puolestaan kuvastuu kuljetusalan parempina näkyminä. Kohonneiden dieselhintojen lisäksi näiden vuosien haasteita päivittäisessä liiketoiminnassa on myös puute tietyistä komponenteista ja materiaaleista. 

     Tässä tilanteessa on tärkeää varautua myös polttoaineiden hintojen nousun ja komponentti- ja materiaalipulan sekä uusien ympäristövaatimusten aiheuttamiin haasteisiin. Powder-Transin osalta tässä on onnistuttu. Meillä on takanamme erittäin hyvä viime vuosi ja olemme jatkaneet investointeja tulevaisuuteen monella liiketoiminnan eri osalla. Investoinnit ympäristöön, digitalisaation kehittäminen ja laaja koulutustoiminta ovat ajoneuvo-, perävaunu- ja korjaamoinvestointien lisäksi pysyneet laajoina. 

     Tänä vuonna pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös yhä tarkempaa seurantaa kunkin kuljetuksen erityisvaikutuksista ympäristöön. Tämä uusi ympäristöraportointijärjestelmä on kehitteillä, ja se tulee olemaan yksi alan parhaista. 

     Toimintatilojamme kehitetään tänä vuonna merkittävästi. Lomien jälkeen otamme käyttöön uudet modernit tilat Landskronassa, jossa meillä myös on laaja varastointikapasiteetti ja uusin lastaustekniikka. Sijainti sataman ja tärkeimpien tieyhteyksien lähellä ovat ihanteellisia tavarankäsittelyn ja ajoneuvokannan käytön optimointiin. Lisäksi osa merkittävistä asiakkaistamme on lähellä. Syyskuussa avaamme toimiston myös Knivstaan Tukholman lähistölle. Näin meillä on modernit ja sopivat tilat sekä Suomessa että Ruotsissa. Yhdessä paikallisten sopimusliikennöitsijöidemme kanssa olemme nyt läsnä lähes koko Ruotsissa. 

     Mitä tulee tärkeisiin henkilöresursseihin, olemme vuoden aikana vahvistaneet myyntiämme sekä Suomessa että Ruotsissa. Resursseja on lisätty myös operatiivisella puolella. 

     Osana viime vuosien markkinointiponnistelujamme olemme myös yhtenäistäneet brändiämme. Powder-Trans on ollut keväästä lähtien nimenämme myös Ruotsissa, jossa aiemmin olemme toimineet tytäryhtiön nimellä BulkTEAM. Ruotsissa virallinen nimemme on nyt Powder-Trans Sweden AB, mutta muuten toiminta ja yhteyshenkilöt ovat samat kuin ennenkin. 

     Nyt, kun meillä on jo kesä tulossa ja useimmilla meistä on myös loma näköpiirissä, haluan toivottaa kaikille koko kauniissa Pohjolassa ja muissa paikoissa, jossa Powder-Trans toimii, todella mukavaa ja miellyttävää kesää. 

Hyvää kesää!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.