Sommarhälsning

Nyheter

Sommarhälsning

Positiva utsikter i branschen

     Trots att pandemin ännu håller världen i sitt grepp ser vi klart bättre utsikter för framtiden med en betydande del av befolkningen i våra nordiska länder och även i övriga Europa vaccinerade. Detta märks också i en uppgång i ekonomin och det i sin tur förstås i bättre utsikter för transportbranschen. Nya utmaningar i detta nu är förutom högre dieselpriser även bristen på komponenter och material för den dagliga verksamheten. 

     I denna situation gäller det att vara förberedd även för uppgången och de utmaningar som höjda bränslepriser och komponent- och materialbristen såväl som nya miljökrav innebär. Hos Powder-Trans har vi lyckats med detta. Vi har ett mycket bra fjolår bakom oss och vi har fortsatt att investera för framtiden inom många olika delar av verksamheten. Investeringar i miljö, utvecklingen av digitaliseringen och omfattande skolningsverksamhet har förutom investeringar i fordon, släp och verkstad varit fortsättningsvis omfattande. 

     Även under detta år kommer vi att kunna ge våra kunder en allt noggrannare uppföljning av varje transports specifika inverkan på miljön. Detta nya miljörapporteringssystem är under arbete hos oss och kommer till sin omfattning att vara ett av de bästa som finns inom branschen. 

     Utvecklingen av våra verksamhetsutrymmen kommer att vara betydande under detta år. Efter semestrarna kommer vi att ta i bruk nya moderna utrymmen i Landskrona med omfattande lagerkapacitet och senaste teknik när det gäller utlastningen. Läget invid hamnen och de stora landsvägsförbindelserna är idealiskt för optimering av godshanteringen och användningen av fordonsflottan. Därtill finns en del av våra betydande kunder i närheten. I september öppnar vi också ett kontor i Knivsta utanför Stockholm. Nu har vi moderna och ändamålsenliga utrymmen både i Finland och Sverige. Tillsammans med våra avtalsåkares stationeringar på olika håll finns vi nu lokalt närvarande i nästan hela Sverige.

     När det gäller de viktiga personalresurserna har vi under året gjort en förstärkning inom försäljningen både i Finland och i Sverige. Också på den operativa sidan har resurserna utökats.

     Som en del av våra marknadsföringssatsningar under senare år har vi även förenhetligat vårt brand. Powder-Trans är sedan våren namnet på vår verksamhet även i Sverige, som tidigare gick under dotterbolagets namn, BulkTEAM. Det juridiska bolaget i Sverige heter numera Powder-Trans Sweden AB men i övrigt kommer verksamheten och kontaktpersonerna att vara desamma som tidigare.

     Nu när vi redan har sommaren på gång och de flesta av oss även har semestrarna i sikte så vill jag önska alla en riktigt fin och trevlig sommar över hela vårt sommarvackra Norden och alla andra ställen där Powder-Trans verkar. 

Trevlig sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.