Powder-Trans järjesti ensimmäisten joukossa liukkaan kelin ajoharjoituksia

Ajankohtaista

Powder-Trans järjesti ensimmäisten joukossa liukkaan kelin ajoharjoituksia

Bulkkilogistiikkayritys Powder-Trans on yhtenä ensimmäisistä kuljetusliikkeistä Suomessa järjestänyt liukkaan kelin koulutuksen ja harjoituksen yhdistelmäajoneuvokuljettajille liukkaan kelin radalla. Kurssi oli viimeistä paikkaa myöten täynnä kun 30 yhtiön kuljettajista osallistui tilaisuuteen liukkaan kelin radalla Paimiossa.

     Hyvin onnistunut kurssi, joka sisälsi suurimman osan siitä, mitä tarvitaan ajamiseen raskaalla yhdistelmällä liukkaissa olosuhteissa, käsittäen myös talviolosuhteita simuloivan liukasrata-harjoituksen, tiivistää laatupäällikkö Juha Hietakari, joka on myös koulutusvastaava Powder-Transilla.

     Tavoitteena oli syventää kuljettajien kykyä riskien tunnistamiseen omassa toiminnassa. Koulutuksessa keskityttiin kuljettajan ja ajoneuvon ajovalmiuden lisäksi kuormaamisen, nopeuden ja turvallisuusvälien merkitykseen liikenneturvallisuuden kannalta sekä toimimiseen vaaratilanteessa.

     Koulutus toteutettiin osittain liukkaan kelin ajoharjoitteluradan käytännön harjoituksena ja osittain teoriakoulutuksena luokkahuoneessa. Jokainen pääsi vuorollaan kokeilemaan yhdistelmän käyttäytymistä liukkaalla radalla.

     Kurssin järjesti Cap Pro Aacademy yhteistyössä Powder-Transin kanssa ja se oli yksi ensimmäisistä raskaalle kalustoyhdistelmille järjestetty liukkaan kelin rataharjoittelu Suomessa.

 

Lisätietoja antavat:

 

Laatupäällikkö Juha Hietakari

+358 440 520 465

juha.hietakari@powder-trans.fi

 

 

Tj Fredrik Blomqvist

+358 400 762 259

fredrik.blomqvist@powder-trans.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.