TEAM-lehden uusi numero on nyt julkaistu

Ajankohtaista

TEAM-lehden uusi numero on nyt julkaistu

Powder-Trans -konsernin TEAM -asiakas- ja henkilöstölehden tämänvuotinen numero julkaistaan tänään. Yrityksen asiakkaille, henkilökunnalle ja muille yhteistyökumppaneille suunnatussa lehdessä on tällä kertaa 28 sivua uutisia ja reportaaseja yrityksestä ja jauhekuljetusalasta.

Tämänvuotinen numero koostuu edellisen numeron lailla muun muassa asiakkaista, toimittajista ja Powder-Transin toiminnasta kertovista reportaaseista sekä kuljetusmaailmassa mielenkiintoisten henkilöiden ja yrityksen henkilökunnan haastatteluista, yrityksestä ja kuljetusalasta kertovista uutisista sekä yleisartikkeleista kuljetusalaan liittyvistä erilaisista toimintamuodoista. Voit tällä kertaa lukea lehdestä, miten Powder-Trans on selviytynyt pandemiasta, uusista kehityshankkeista, Landskronan uudesta terminaalista, varastotoiminnan kehityksestä, yrityksen ympäristötyöstä, Göteborgin sataman ainutlaatuisesta kuljetushankkeesta, kuljettajan työstä, yrityksen liikenneturvallisuustyöstä, panostuksista 50-vuotisjuhlavuoteen sekä ainutlaatuisesta veteraaniajoneuvohankkeesta.

Lehti on yksi yrityksen panostuksista viestinnän lisäämiseen. Se täydentää vuosittain julkaistavia monia tiedotteita, painettuja vuosikertomuksia sekä esittelyaineistoa, jota nyt on täydennetty myös uudella esittelyfilmillä sen lisäksi, että tiedottamista yrityksen kotisivuilla on tehostettu.

Vuoden 2021 TEAM on tästä päivästä alkaen luettavissa sekä e-lehtenä Powder-Transin kotisivuilla että painettuna paperilehtenä. Lehden kolme kieliversiota ovat: ruotsi, suomi ja englanti.

 Täältä löydät uusimman TEAM e-lehden. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.