Nytt nummer av TEAM ute nu

Nyheter

Nytt nummer av TEAM ute nu

Powder-Trans koncernens kund- och personaltidning TEAM utkommer med årets nummer idag. Det är denna gång en 28-sidig tidning som riktar sig till företagets kunder, personal och andra samarbetspartners med nyheter och reportage om företaget och bulktransportbranschen.

Årets nummer innehåller bland annat såsom tidigare nummer av tidningen reportage om kunder och leverantörer samt Powder-Trans verksamhet, intervjuer med intressanta profiler inom transportvärlden och med företagets personal, nyheter inom företaget och transportbranschen samt i allmänhet artiklar om olika verksamhetsformer som anknyter till transportbranschen. Här kan du läsa denna gång om hur Powder-Trans hanterat pandemin, nya utvecklingsprojekt, den nya terminalen i Landskrona, lagerverksamhetens utveckling, miljöarbetet i företaget, ett unikt transportprojekt I Göteborgs hamn, chaufförens arbete, trafiksäkerhetsarbetet i företaget, satsningarna inför 50-årsjubileet och ett unikt veteranfordonsprojekt. 

Tidningen, som är ett led i företagets satsning på utökad information, kompletterar de flertalet meddelanden som utges årligen, utgivningen av tryckta årsberättelser, presentationsmaterial inkluderande en ny film om företaget och en allmän effektivering av informationen på företagets webbsidor. 

TEAMs årets nummer finns nu från idag både som e-tidning på Powder-Trans hemsidor och som tryckt pappersversion. Tidningen finns i tre språkversioner: svenska, finska och engelska. 

Här kan du läsa det nya numret av TEAM e-tidningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.