Joulutervehdys 2021

Ajankohtaista

Joulutervehdys 2021

Markkinat ovat nousussa

Jauhekuljetusalan markkinat ovat sitkeästä pandemiasta ja jokavuotisista syyspimeistä huolimatta olleet tänä syksynä huomattavasti aiempia vuosia valoisammat. Olemme harvoin kokeneet kuljetusmarkkinoilla näin voimakasta nousua. Powder-Trans on päässyt ennätyslukuihin sekä kuljetusmäärissä että ajetuissa kilometreissä mitattuna.

Yhteiskunnan voimakas elpyminen on tosin johtanut komponenttipulaan, joka vaikuttaa sekä kaluston kunnossapitoon että uusien ajoneuvojen toimituksiin. Oman tehokkaan korjaamotoimintamme ja nykyaikaisen ajoneuvokannan ansiosta olemme kuitenkin selviytyneet tilanteesta melko hyvin. 

Yhtenä panostuksena henkilöstön koulutukseen olemme järjestäneet liukasradalla koulutusta ja ajoharjoitusta liukkaissa ajo-olosuhteissa. Uusi intranettimme on osoittautunut erittäin tärkeäksi pandemia-aikana. Yhteydenpito kuljettajien kanssa on jatkunut keskeytyksettä ja jopa laajentunut. Yhtenä askeleena pyrkimyksissämme lisätä entisestään kuljettajiemme liikenneturvallisuutta sekä vahvistaa yleistä kuljetus- ja toimitusvarmuutta olemme solmineet sopimuksen Michelinin kanssa ympäristöoptimoiduista renkaista. Kaikki ajoneuvomme on varustettu uusilla, tämänhetkisten rengasmarkkinoiden parhailla talvirenkailla. 

Ympäristötyön saralla yhä useammat asiakkaat ovat kiinnostuneet kuljetusten ympäristöystävällisistä polttoaineista, ja me käytämme yhä suuremmassa osassa kuljetuksistamme esimerkiksi biodieseliä. Ympäristöraportointia kehitetään edelleen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia sekä standardoituja että asiakas- ja kuormakohtaisesti räätälöityjä raportteja. 

Tuleva vuosi 2022 on Powder-Transilla juhlavuosi. Siitä on kulunut 50 vuotta, kun isämme Carl-Johan Blomqvist perusti yrityksen. On ilahduttavaa, että perheemme voi tänään noita vuosia muistellessaan todeta, että Powder-Trans on kehittynyt yhden miehen yrityksestä Pohjoismaiden johtavaksi jauhekuljetusalan yritykseksi. Kaikki te – henkilökunta, asiakkaat ja tavarantoimittajat – olette olleet tässä työssä avainasemassa. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista! Lämpimät kiitokset teille kaikille. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu yhtä hyvänä myös tulevaisuudessa. 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.