Julhälsning 2021

Nyheter

Julhälsning 2021

En stigande marknad

Trots den ihärdiga pandemin och det årliga höstmörkret har bulklogistikmarknaden varit betydligt ljusare denna höst än tidigare år. Vi har sett en sällan skådad kraftig uppgång i marknadsläget för våra transporter. Powder-Trans har kunnat uppnå rekord i transporterade volymer och körda kilometer.

Den kraftiga uppstarten av samhället har dock lett till en komponentbrist som påverkat både underhållet av fordonen och leveranserna av nya fordon. Vi har klarat denna situation rätt bra tack vare en effektiv egen verkstadsfunktion och en modern fordonspark. 

Inom våra satsningar på utbildning av personalen har vi på halkbana ordnat övningar och utbildning i körning på halt väglag. Vårt nya intranät har visat sig vara mycket viktigt under pandemitiden då kommunikationen med chaufförerna kunnat fortgå som vanligt och utvidgas. Som ett led i att utöka såväl chaufförernas trygghet i trafiken som inte minst allmän trafik- och leveranssäkerhet har vi ingått ett avtal med Michelin om miljöoptimerade däck. Alla våra fordon har utrustats med nya i detta nu marknadens bästa vinterdäck. 

Inom miljöarbetet har allt fler kunder intresserat sig för transporter med miljövänliga drivmedel och vi kör idag en allt större andel transporter exempelvis på miljödiesel. Miljörapporteringen utvecklas vidare för att vi ska kunna erbjuda kunderna ett antal både standardiserade och kund- och lastspecifikt skräddarsydda rapporter. 

Vi står inför år 2022 som är ett jubileumsår för Powder-Trans. Det har gått 50 år sedan vår far Carl-Johan Blomqvist grundade företaget. Det är glädjande att vår familj idag kan blicka tillbaka på dessa år och se hur företaget har utvecklats från ett enmansföretag till en ledande aktör i Norden inom bulktransporter. En avgörande roll i detta har ni, personal, kunder och leverantörer, utan er skulle detta inte varit möjligt! Tack till er alla, vi hoppas kunna ha ett lika gott samarbete även i framtiden. 

God Jul och Gott Nytt År! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.