Powder-Transin 50-vuotisjuhlallisuudet  houkuttelivat satoja vierailijoita 

Ajankohtaista

Powder-Transin 50-vuotisjuhlallisuudet  houkuttelivat satoja vierailijoita 

Powder-Transin toukokuun alussa järjestämiin 50-vuotisjuhlallisuuksiin osallistui satoja ihmisiä. Kolmelle peräkkäiselle päivälle jakaantuneet juhlatapahtumat oli suunnattu asiakas- ja muille sidosryhmille, suurelle yleisölle sekä henkilökunnalle. Säät olivat suosiolliset kahtena ensimmäisenä päivänä, eivätkä muutaman tunnin sateet latistaneet kolmantena päivänä vietetyn henkilöstöjuhlan tunnelmaa. Ohjelma oli yhtä kattava jokaisena päivänä, kaikki viihtyivät ja tunnelma oli hyvä.

     Päivät avattiin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvistin tervehdyspuheella, joka sisälsi myös joitakin yllätyksiä. Kantaesityksensä tilaisuudessa saaneen Powder-Transin nimikkolaulun ovat tehneet muusikkoveljekset Jussi ja Peter Lindberg. Powder-Trans on myös päättänyt perustaa Carl-Johan Blomqvistin nimeä kantavan vuosittain jaettavan stipendin, jolla tuetaan koulutusta tai jotakin muuta logistiikkaan ja kuljetusmaailmaan liittyvää tekoa.
     Powder-Transin nimikkolaulun jälkeen ohjelmassa oli iltapäivän aikana useita opastettuja kierroksia, joilla kerrottiin sekä Powder-Transin nykyisestä toiminnasta että yrityksen historiasta ja sai tutustua uusiin ajoneuvoyhdistelmiin sekä veteraanikuorma-autoihin. Vieraille oli kolme tuntia kestäneen tapahtuman aikana lisäksi tarjolla muuta musiikkiviihdettä, syötävää sekä mahdollisuus tavata suomalaisia ja ruotsalaisia logistiikka-alan asiantuntijoita ja toimijoita. Tapahtumassa oli saatavilla myös Powder-Transin 50 ensimmäisestä toimintavuodesta kertova painotuore historiateos.
     Powder-Transin nimikkolaulu (laulu on ruotsinkielellä) on kuunneltavissa tämän linkin takana. Tai klikkaamalla tästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.