Hundratals besökare på Powder-Trans  50-årsfestligheter 

Nyheter

Hundratals besökare på Powder-Trans  50-årsfestligheter 

Hundratals människor besökte Powder-Trans 50-årsfestligheter, som gick av stapeln under tre dagar i början av maj. De tre evenemangsdagarna var avsedda för såväl kunder och övriga intressegrupper, stora allmänheten som personalen. Vädret gynnade de två första dagarna, men den tredje personaldagens stämning stördes inte heller av några timmars regn. Programmet var lika omfattande under alla tre dagar och stämningen god.

 

     Dagarna inleddes med hälsningsord av vd Fredrik Blomqvist, som även avslöjade några överraskningar under sitt tal. En egen Powder-Trans sång, som hade sitt uruppförande vid tillfället, har skrivits av musikerna Jussi och Peter Lindberg. Powder-Trans har även beslutat inrätta ett årligt stipendium, som bär grundaren Carl-Johan Blomqvists namn, för att stöda utbildning eller någon annan gärning inom logistiken och transportvärlden.
     Efter uruppförandet av Powder-Trans sången följde under eftermiddagen flera guidade turer för att visa hela verksamheten inom Powder-Trans idag såväl som företagets historia och även visa såväl nya fordonsekipage som veteranlastbilar. Under de tre timmar evenemanget pågick kunde gästerna även ta del av mera musik, servering och träffa människor inom logistikbranschen i Finland och Sverige. Även den nyutkomna historiken över Powder-Trans första 50 år av verksamhet fanns tillgänglig under evenemanget.
     Powder-Trans sången hittar du genom att klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.