Kesätervehdys

Ajankohtaista

Kesätervehdys

Kriisit seuraavat toistaan

Sitkeän pandemian otteen alettua löystyä odotimme kaikki myönteistä kehitystä. Kriisit näyttävät kuitenkin seuraavan toistaan maailmassa ja nyt meitä ravistelevat lähialueellamme käytävän sodan seuraukset. Tämän kriisin vaikutukset ovat kuljetusalalle paljon tuntuvampia kuin pandemia ja laukalle lähteneet polttoaineiden hinnat kasvattavat alan kustannuksia poikkeuksellisen rajusti. Lisäksi ala kärsii edelleen vallitsevasta komponenttipulasta. 

Vaikka me olemme Powder-Transilla selviytyneet monista kriiseistä ja ongelmista melko hyvin, voimakas polttoaineiden hintojen nousu yllätti myös meidät. Hintakehityksellä on valtavat vaikutukset harjoittamamme toiminnan kustannuksiin. Olemme kuitenkin nyt alkukuukausien jälkeen onnistuneet yhteistyössä asiakkaittemme kanssa saamaan kustannusrakenteen tasapainotettua ja suuntaamme kaikesta huolimatta luottavaisin mielin katseemme tulevaisuuteen. Kiitos tästä asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme. 

Palvelujemme ilahduttavan hyvä kysyntä on kasvattanut kapasiteettitarpeitamme, joihin olemme tyydytykseksemme onnistuneet vastaamaan viivästyneistä ajoneuvotoimituksista huolimatta. Ympäristötyö jatkuu. Kaikkien uusien ajoneuvojemme saaminen tänä vuonna liikenteeseen merkitsee tärkeän ympäristötavoitteen saavuttamista, koska 100 prosenttia ajoneuvoistamme sen jälkeen kuuluu korkeimpaan Euro-6 -luokkaan. 

Olemme kevään aikana juhlistaneet melko laaja-alaisesti yrityksen 50-vuotista taivalta. Juhlimme juhlavuottamme kolmena peräkkäisenä päivänä yhdessä asiakkaittemme, tavarantoimittajiemme, muiden yhteistyökumppaneittemme ja suuren yleisön sekä henkilökuntamme kanssa. Olemme iloisia siitä, että niin monet osallistuivat juhlaohjelmaamme ja haluamme tässä kiittää teitä vierailustanne. Toivottavasti viihdyitte! Kiitos myös kaikille muilla tavoin juhlavuotemme huomioineille. Jotta muistot kuluneista 50 vuodesta eivät jäisi unohduksiin, olemme lisäksi julkaisseet yrityksemme toiminnasta ja alan kehityksestä näinä 50 vuonna kertovan kattavan historiateoksen. 

Mukavaa kesää ja rentouttavaa lomaa kaikille nyt, kun vihdoin voimme viettää kesää entiseen tapaan!